2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خوبه بسلامتی  من نه اصلا متوجه حرکتا نمیشم 😞 حرکتشون چجوریه من هیچ حسی نمیکنم  شکمتون ب ...

حس اینکه یه چی مثل ماهی گاهی تو شکمم تکون میخوره.

آره، یه کم بزرگ شده.

من دکترمم عوض کردم رفتم پیش دکتری که دوست داشتم دیگه اونجا آنومالی رو نوشت

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خیلی خوبه پس. منم خودم نظرم روی مام هست ..ولی چند نفر یکم گفتن نه الکی اسم بلند کرده نرو .. فعلا ا ...

عزیزدل من تهران مراکز دیگه نرفتم که بتونم مقایسه کنم، 

شهرستان انجام دادم و با اینکه مرکز خصوصی بود و همون هزینه مام رو می گرفتن، جواب نگرفتم، بعد یکی از دوستانم که مام میرفتن و نتیجه گرفتن، گفتن چرا اینقد اونجا داری وقت تلف می کنی 😃

این شد که اومدم مام و خداروشکر با اولین انتقال باردار شدم، 

ولی اینو میتونم بگم که اصلا مرکز مام قابل مقایسه با شهرستانی که میرفتم نیس 🌿🌱🌿 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدل من تهران مراکز دیگه نرفتم که بتونم مقایسه کنم،  شهرستان انجام دادم و با اینکه مرکز خصوص ...

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم .امیدوارم ک بهترینا برات اتفاق بیفته❤

❤🥰
بچه ها من امروز ساعت ۱۰ صبح  آزمایش تیرویید دادم ولی صبح ساعت ۷ قرص لوتیروکسین خورده بودم ،نبای ...

اشکالی نداره ..چون منم قرص تیرویید میخورم ..توی بارداری دچار تیرویید کم کار شدم ...منم واسه ازمایشم خورده بودم صبحش ..

❤🥰
بچه ها من امروز ساعت ۱۰ صبح  آزمایش تیرویید دادم ولی صبح ساعت ۷ قرص لوتیروکسین خورده بودم ،نبای ...

نباید میخوردی عزیزم اینطوری کاذب نشون میده باید بعد ازمایش قرصت میخوردی اخه منم لووتیروکسین میخورم دکتر غدد گفت حتما قبل ازمایش قرص نخوری

ببخشید شما چند هفته جنسیت معلوم شد میخوام ببینم توی nt دوازده هفته جنسیت میگه؟

انتی واسه من حدس زد دختره ..برای انتی من ۱۲هفته تمام بودم...ولی گفت صبر کن تا دوسه هفته بعد...ک من ۱۶هفته تمام رفتم دوباره سونو و گفت قطعی دختر.

❤🥰