2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

سلام خانومایی که تازه تعیین جنسیت با آی وی اف کردین میشه بگین هزینه هاش چجوریه ؟زنگ زدن میگه ۳۵ تا ۴۰ تومن تو ابن سینا ولی احساس میکنم بیشتره خواهش میکنم جواب بدین بهم❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رفتی برای سونو طول سرویکست چند بود ؟واسه سونو انومالی هم بهتون وقت داده؟

من فردا میرم برای سرویکس.

آنومالی هم بله، چون میخوام برم پیش یه دکتر خوب اینبار از الان وقت گرفتم (سونو ان تیم دکترش خیلی پولکی بود). هفته اول اردیبهشت آنومالی وقت داد.

شما حرکت بچه ها رو متوجه میشی؟ من یکیشون رو میفهمم ولی اون یکی رو نه، میترسم طوریش شده باشه.

جفتم یکیش خلفیه یکیش قدامی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مرسی عزیزم بخاطر پاسخت❤

خواهش میکنم عزیزم چند تا از پیامهاتون رو خوندم ان شا الله که به خواسته تون برسید .

همکاری داشتم که اون هم مثل شما ۲ تا دختر داشت و طبیعی هم باردار شده بود و بچه هاش هم دیگه بزرگ بودند ولی میگفت همیشه حسرت پسر داشتن به دلم مونده و البته اون هم تا حدودی به خاطر خانواده همسرش دوست داشت پسر داشته باشه و گفت تلاشم رو میکنم و حتی همسرش هم بهش گفته بود نمیخواد بری دنبالش و حرف اونها اصلا مهم نیست ولی به هر حال رفت همین فکر کنم کلینیک امید با دکتر آل یاسین و دفعه اول هم نشد ولی دفعه دوم خدا بهش یک پسر داد که الان حدود ۱۶ ماهه هست و خیلی هم خوشحاله از کاری که کرده .

بالاخره هر کس صلاح زندگی خودش رو بهتر میدونه شما هم فکرت رو اصلا ناراحت نکن و الان خدا رو شاکر باش به خاطر اینکه ۲ تا دختر بهت داده ، من خودم همیشه در حسرت خواهر بودم و هستم و دخترم هم همینطور . ولی برای اینکه این حسرت باهات نباشه حتما برو دنبال تعیین جنسیت و بقیه چیزها رو بسپار به خدا .

بچه ها شیاف ازواژینال بهتره یامقعد؟الانم خونریزی دارم چیکارکنم؟

چند وقتته عزیزم؟ 

منم سه ماه اول کلی خونریزی داشتم .کلی هماتوم داشتم ..هر ۱۲ساعت شیاف میذاشتم مقعدی ...ولی جذب واژینال در موارد شدید بهتره.

❤🥰
خواهش میکنم عزیزم چند تا از پیامهاتون رو خوندم ان شا الله که به خواسته تون برسید . همکاری داشتم که ...

حتما میرم عزیزم ..دیگه اینم ی راهی هست واسه ماهایی ک حسرت ب دلیم ...فقط برام دعا کن نتیجه بگیرم ک دیگه قلبم طاقت شکست رو نداره.

تمام مراکز و دکترایی ک تاالان توی تاپیک دیدمو بچه ها گفتنو دارم مینویسم ک ب وقتش یکیو انتخاب کنمو برم دنبال ارزوم.

❤🥰
حتما میرم عزیزم ..دیگه اینم ی راهی هست واسه ماهایی ک حسرت ب دلیم ...فقط برام دعا کن نتیجه بگیرم ک دی ...

ان شا الله به آرزوت برسی ، امشب شب تولد امام حسن مجتبی هست ، من خودم از امام حسن خیلی حاجت گرفتم ، توکل کن همین امشب و من جای شما بودم امضام رو هم عوض میکردم ، ان شا الله مثل من که بعد از چند سال اومدم دوباره به این تاپیک شما هم ۲ سال دیگه میا و میگی خدا یکی دیگه از فرشته هاش رو که پسر هم هست بهت سپرده .

خانما سلام من کم کاری تیروئید دارم و شش روز عقب افتاده خیلی زیاد عصبیم کرده دارو هم میخورم 

قرار بود این ماه برم سیکل پانکچر که از شانس بدم لغو شد 

بجز قرص راهی سراغ دارین که نرمال بشه و پریود شم 😔

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
من فردا میرم برای سرویکس. آنومالی هم بله، چون میخوام برم پیش یه دکتر خوب اینبار از الان وقت گرفتم ( ...

خوبه بسلامتی 

من نه اصلا متوجه حرکتا نمیشم 😞 حرکتشون چجوریه من هیچ حسی نمیکنم 

شکمتون بزرگم شده ؟؟

مال من جفتم دوتاش قدامی 

من باید هفته دیگ تازه برم دکتر اونجا برام سونو ثبت کنه