2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من افتادم خونریزی شدید..چیکارکنم دکترم ۴تاشیاف داده موندم چیکارکنم؟برم بستری بشم یا نه؟ ...

سلام گلم ب دکترت بگو ببین چی میگه ولی کلا هندونه پرتقال کیوی و توت فرنگی نخور زایمان زود رس. میاره 

باران جان شما که آلمان هستین بهترین مرکز اونجا کجاست؟ و تقریبا هزینش چقدر میشه؟

اینجا تقریبا هر شهری برای خودش مراکز جدا داره (بخصوص شهرهای بزرگ). نمیشه گفت کدوم بهتره و اینکه من نمیدونم در این مورد. البته بستگی به سابقه دکترها و خود مرکز هم داره. یکی از دوستام هامبورگ زندگی میکنه و اونجا انجام داد، بار دوم پانکچر و انتقالش مثبت شد و بچه اولش به دنیا اومد و بعد یکسال هم مجدد جنین فریز شده انتقال داد که الان منتظره بچه دومش به دنیا باید.

من مرکز تخصصی ناباروری بیمارستان زنان میرفتم. دکترم هر بار یه فرد جدید بود، یعنی یه دکتر مشخص نبود که بگم همیشه با یه نفر بودم. مشخصات و آزمایشاتم توی کامپیوترشون است و هر دکتری بیاد چک میکنه. قبلش یه کلینیک تخصصی ناباروری خصوصی میرفتم که اونجا میشد با یه دکتر تا آخر ادامه داد. ولی چون من سقط دوم و سوم اونجا میرفتم و کاری برام نکردند، دیگه نرفتم و عوضش کردم.

در مورد هزینه ها هم بستگی به نوع بیمه داره که شخص بیمه خصوصی باشه یا تکمیلی داشته باشه و یا چه نوع بیمه ایی داشته باشه. بیمه ما تا سن ۴۰ سالگی فقط ۵۰ درصد هزینه ها رو پوشش میداد. بعد ۴۰ سالگی همه چی آزاد. بار اول پانکچر و انتقالم برای ما با ۵۰ درصد بیمه، حدود ۳ هزار یورو در امد. پانکچر دوم چون ۴۰ سالم شده بود، بیمه دیگه ساپورت نمیکرد، بهمون گفتند بین ۵ تا ۶ هزار یورو هزینه میشه. ما فقط داروهای اولیه رو خریدیم که ۲۲۰۰ یورو شد که خدا رو شکر من طبیعی باردار شدم و ادامه ندادیم. داروها هم توی یخچالمون مونده هنوز🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین من تازه وارد این تاپیک شدم میتونین ب من کمک کنین؟  من شهریور زایمانمه ..بچه د ...

سلام ممنونم ان شا الله به سلامت زایمان کنید ، حداقل یک سال بعد از سزارین صبر کنید ، من خودم رویان تهران میرفتم و با اینکه شلوغ بود ولی راضی بودم ولی مراکز خصوصی هم هست مثل مرکز مام و مرکز فکر میکنم اسمش امید باشه . 

سلام مامان سبحان،کجایی خواهرپبدامیدانیستی،بچه های گلت خوبن؟یادش بخیرثمین وتورک اناولاله سرخوشماچقدفع ...

سلام عزیزم بله خانمی شما رو هم یادم هست ، من هم هستم ولی دیگه مثل قبل زیاد وقت نمیکنم بیام سایت چون سر کار هم میرم ، ان شا الله که شما هم به زودی زود نتیجه بگیری عزیزم ، از ثمین هم خیلی دوست دارم با خبر باشم . ان شا الله که اون هم نتیجه بگیره ‌.

منم تهرانم .از دکترت راضی عستی؟ پروانه قبل شروع کردن مراحل میکرو ....خودت دارو تقویتی مث اووبست و ا ...

عزیزم والله کمی سر به هواس زیاد توجه نمیکنه به نظرم بسته به شانسه همش بله حتما هم خودت هم شوهرت بخوره نگی سالمیم نمیخوریم برای تعیین جنسیت باید کیفیت بالا باشه اوابوست بخور من به شوهرمم ویتامین ای وسی یکروز در میون ولمن وویتامین دی افته ای و کیوتن قرمز میدادم اینا یادمه

مرسی عزیزم بخاطر پاسخت❤

خیلی سخته نو شرایطی که فامیل ی جنسیت خاص مد نظر باشه و با نفهمی اذیت کنن بنده خدا خواهرشوهر منم طرف شوهرش همه دخترن منتظر پسر بودن که خواهرشوهرم دوتا دختر آورد خیلی سخت بود براش آرزوش اینه اطرافیان همه دختر دار بشن تا دلش آروم بشه والا من خودم انقد نازایی کشیدم ده ساله مهم نیست ولی همسرم خیلی دوس داشت تعیین جنسیت کنیم اما تعداد جنین 5 تا شد ریسکش قبول نکردیم انشالا شما که هر دو سالمین حتما جنین های با کیفیت تشکیل میشع پس الکی خودت اذیت نکن خوشحال باش که راهی هست به خواستت برسی 

عزیزم والله کمی سر به هواس زیاد توجه نمیکنه به نظرم بسته به شانسه همش بله حتما هم خودت هم شوهرت بخور ...

اینارو همه رو واسه همین بارداری دومم خوردم ..

خودم اووبست کوکیوتن قرمز ..ای ..یدوفولیک و دی 

ب شوهرم سه ماه فرتیل اید ...سه ماهم ویتامین ولمن کانسپشن.. ای و سی و کوکیوتن قرمز و جنسینگ قرمز و دی  میدادم .

انواع و اقسام معجون های پر ملات و بهترین صبحانه ها و غذاهاو شربت زعفران و ...هزاران چیز دیگه ..اووووف از جیگر سوخته ام🥺

پروانه همین ی دخترو داری؟ چقدر خوب ک واسه دومیت دیگه ریسک طبیعی رو نکردی ..خوشحالم برات ..امیدوارم ک ب همین زودی گل پسزت بیاد تو دلتو محکم بچسبه ب دل مانانش تا وقتی ک صحیحو سالم بیاد بغلت...تمام خستگی راه از تنت دربیاد.

❤🥰
منم به همسرم گفتم برای بچه های بعدی از الان به فکر درمان خودت باش. من دیگه توان این مسیر رو ندارم

عزیزم رفتی برای سونو طول سرویکست چند بود ؟واسه سونو انومالی هم بهتون وقت داده؟

خیلی سخته نو شرایطی که فامیل ی جنسیت خاص مد نظر باشه و با نفهمی اذیت کنن بنده خدا خواهرشوهر منم طرف ...

نمیدونم برای من جواب میده یا بازم باید حسرت بکشم ...

منم یکی باردار میشه میگم خداکنه دختر باشه بچه اش ..من کمتر اذیت بشم ..ولی از اقبال من همه پسررررررر  میارن همه هااااا

برای توام امیدوارم هرچی زودتر باردار بشی و ارامش ب دلت بیاد عزیزم

❤🥰
نمیدونم برای من جواب میده یا بازم باید حسرت بکشم ... منم یکی باردار میشه میگم خداکنه دختر باشه بچه ...

ای بابا چه فرقی داره دختر و پسر مهم اینه سالم و صالح باشند

حالا خود آقا چ گلی ب سر پدر و مادرشون زده ک الان توقع پسر دارن 

انگار پسر تخم دو زرده میزاره ☹️

ای بابا چه فرقی داره دختر و پسر مهم اینه سالم و صالح باشند حالا خود آقا چ گلی ب سر پدر و مادرشون زد ...

متاسفانه شوهر من ازون پسراست ک دقیقا تخم دو زرده گذاشته واسه خانوادش.🤦‍♀️

ببین من ارزومه فقط ی تار موی پسرم ببره ب شوهرم .

دخترم تمام اخلاقیاتش شبیهه شوهرمه .

❤🥰