2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
امروز بهم یه آمپول انوکسا دادند و گفتند حداقل باید ۱۲ ساعت قبل شروع جراحی تزریق کنم. پرسیدم کلا یکی ...

زمان بستری که تو برگه هایی که دادن نوشته دو تا پنج روز باتوجه به شرایط مادر و نوزاد متفاوته ولی حداقل دو روز هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی ..بچه ها منم تصمیم دارم بعد دنیا اومدن بچه ..وارد سیکل آی وی اف بشم واس تعیین جنسیت. م ...

سلام عزیزم شما تا یک سال بعد زایمان نمیتونی باردار بشی چون رحم‌ شرایطش نداره چه عجله ای داری دختر بزار زایمان کنی کوچولوت یه کم بزرگ بشه بنظر منکه اصلا برای تعیین جنسیت نیا توی راه ای وی اف ادم با این همه هورمون داغون میشه

سلام عزیزم شما تا یک سال بعد زایمان نمیتونی باردار بشی چون رحم‌ شرایطش نداره چه عجله ای داری دختر بز ...

باور کن سحر جون من حتی اگه جنین فریز نداشتم برا بچه دوم هم حاضر نبودم تو این راه بیام واقعا از نظر روحی و جسمی ادم داغون میشه 

حتی به همسرم هم گفتم همین سه تا جنین که دارم سه بار انتقال میدم سد شد نشد برا دومی دیگه حاضر به ای وی اف نیستم خدا ببخشه همین دخترم کافیه که خدا خواست و با اولیش باردار شدم 

باور کن سحر جون من حتی اگه جنین فریز نداشتم برا بچه دوم هم حاضر نبودم تو این راه بیام واقعا از نظر ر ...

اره والا بخدا خیلی راه سختیه تازه بهارک جون من میگم اونجا کمتر دارو میدن اینجا که با دارو بیچارت میکنن از ای وی ای جی و پردنیزلون و انوکسا همه چی میدن 

الان دوست من پنج بار ای وی اف کرد انقد بهش ای وی ای جی زدن الان بیماری خود ایمنی گرفته داغونه 

خدا انشالله بچهات بهت ببخشه بهارک جون😍

سلام عزیزم شما تا یک سال بعد زایمان نمیتونی باردار بشی چون رحم‌ شرایطش نداره چه عجله ای داری دختر بز ...

واقعا همینطوره. خیلی خیلی کار اشتباهیه برای تعیین جنسیت سراغ آی وی اف رفتن. کسایی که برای بارداری ivf می کنن واقعا مجبورن. 

اره والا بخدا خیلی راه سختیه تازه بهارک جون من میگم اونجا کمتر دارو میدن اینجا که با دارو بیچارت میک ...

نمی دونم چرا ایران  اینقدر دارو میدن! 

انگار دکترها دارن تجارت می کنن با مریضها و داروهایی که بی رویه میدن. 

اره والا بخدا خیلی راه سختیه تازه بهارک جون من میگم اونجا کمتر دارو میدن اینجا که با دارو بیچارت میک ...

ممنونم عزیزم ان شالله تو هم به سلامتی این دوران رو به آخر برسونی 

اره بخدا ایران که کلا داغونه از نظر سرانه مصرف دارو 

البته ی تحقیقی اینجا انجام شده بود نوشته بود سرانه مصرف دارو تو کشورهایی که درمان رایگان نی بالاس و علتش اینه خوب بیمار وقتی پول میده و میره دکتر توقع سرویس دهی داره حالا اگه مثلا دکتر مثل اینجا بهش بگه مشکل خاصی نداری و فقط مایعات بخور مریض از درمانش راضی نیس و برا بار بعد به اون دکتر مراجعه نمیکنه در نتیجه دکتر هم دارویی حتی اگه لازم نباشه مینویسه برا مریض 

واقعا همینطوره. خیلی خیلی کار اشتباهیه برای تعیین جنسیت سراغ آی وی اف رفتن. کسایی که برای بارداری iv ...

چرا اشتباهه؟ من چاره ای جز این کار ندارم ..چون اگه قرار بود خدا بهم بده میداد ...پس وقتی نداده مجبورم رو بیارم ب بنده هاش ...قطعا عوارض دارو و هورمونا از عذابی ک الان توشم واسم کمتره .

❤🥰
چاره ای برام نمونده مجبورم 😔

حالا بزار زایمان کنی انقد درگیر کوچولو میشی 

برای انتقال باید کوچولوت یه کم بزرگ بشه اخه بعد انتقال باید استراحت کنی کار سنگین یا چیز سنگین بلند نکنی با بارداری طبیعی فرق میکنه

چرا اشتباهه؟ من چاره ای جز این کار ندارم ..چون اگه قرار بود خدا بهم بده میداد ...پس وقتی نداده مجبور ...

سلام عزیزم

خدا نکنه

چرا عذاب؟😔

اینجا دوستان تعیین جنسیتی هم هستن اگر پیامت رو ببینن قطعا در مورد مرکز و ... کمکت میکنن

در مورد بارداری بعد از زایمان هم بهتره از دکترت مشورت بگیری شرایط جسمی و روحی ادم ها متفاوت هست 

ان شاء الله هرچی خیره برات اتفاق بیفته

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چرا اشتباهه؟ من چاره ای جز این کار ندارم ..چون اگه قرار بود خدا بهم بده میداد ...پس وقتی نداده مجبور ...

والا بخدا دختر و پسر هیچ فرقی ندارن هیچکدومشون سودی برای پدر و مادرشون ندارن مگه ما چقد زنده میمونیم که امیدمون بخواد به بچها باشه 

توروخدا از حرفهام ناراحت نشی اخه من انقد توی این راه اذیت شدم که اصلا دلم نمیخواد کسی وارد این راه بشه 

والا بخدا دختر و پسر هیچ فرقی ندارن هیچکدومشون سودی برای پدر و مادرشون ندارن مگه ما چقد زنده میمونیم ...

اره فرقی نداره ...ولی چ کنم ک راه پسو پیش ندارم .

راستش حالم خراب تر از اونیه ک بخوام برات توضیحی بدم .

فقط اگه مرکز خوبی تهران میشناسی بهم معرفی کن و همچنین دکتر با وجدان و کار بلد.

❤🥰