2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من یه سوالی داشتم بتا اگه بالا باشه تقریبا ۲۴۰۰ اینا برای روز ۱۴ بعد انتقال احتمالش هست ...

احتمال داره چند قلو باسه عزیزم

اگه سونو رفتی و فقط یک ساک بود و دکتر گفت یه قلو بارداری ،به خارج رحمی شک کن و حتما باید کنترل بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من ۲۶ هفته هستم و امروز صبح ساعت ۴ رفتم دستشویی، خونریزی رقیق دیدم، 

یعنی از ترس فقط نشستم رو دستشویی و عرق سرد میکردم، بعد چند دقیقه یه ذره حالم بهتر شد تونستم بیرون بیام، 

یه شیاف پروژسترون گذاشتم، امروز هم جمعه اس، 

پیام دادم به دکتر، ببینم جواب میده 

منم با انوکسا شکمم همینجوری میشد کلی رعایت میکردم بازم فایده ای نداشت  من که نفهمیدم چرا انقد ...

منم تمام سعیمو میکنم ولی در بهترین حالتم اگه کبود نشه یه دایره کوچیک قرمز میشه اطرافش 

اتفاقا من با شیاف خونریزی زودتر قطع میشد تا با امپول  البته الان من هم امپول دارم هم شیاف ولی ...

ممنون از جوابت..فقط اینکه بعداز برداشتن شیاف ۱ساعت میخابم کافیه؟واینکه بعدش میاد بیرون عادیه یانباید بیاد؟

منم تمام سعیمو میکنم ولی در بهترین حالتم اگه کبود نشه یه دایره کوچیک قرمز میشه اطرافش 

عزیزم انوکسا خودش همینطوریه منم موقع انتقالام همینطور بودم تمام جاهاش کبود میشد تازه بهترین حالت هم میزدم آروم آروم تزریق میکردم وبعد چند ثانیه بیرون میکشیدم ولی بازم فرقی نمیکرد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان دکترم گفته شیاف ازواژینال استفاده کنم ۱ساعت بسته بخابم؟بعدش میاد بیرون عادیه؟

بله خوبه.اره عادیه برا همه همینطوره 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الهی عزیزم. میفهمم . منم بار اولی ک قرار شد برم اتاق عمل خییییلی میترسیدم. مخصوصا ک یهویی هم شد خیلی ...

سلام عزبزم خوبی انشالا که انتقالت مثبت بشه گلم پرولاکتینت چطور شد گفته بودی رفته بالا یعنی دکتر با پرولاکتین بالا انتقال میده ؟

دوستان دکترم گفته براانتقال ۳پری ال دی روشروع کنم ۱۴روزبعدبرم مطب بعدش پروسه چجوری؟چندبارباید برم وچه کارهایی انجام میشه؟

ال دی براچی هست؟

ممنون میشم جواب بدین⚘⚘🙏

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان دکترم گفته شیاف ازواژینال استفاده کنم ۱ساعت بسته بخابم؟بعدش میاد بیرون عادیه؟

یه ساعت دراز بکش بقیش بیاد بیرون مشکلی نیست

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
دوستان دکترم گفته براانتقال ۳پری ال دی روشروع کنم ۱۴روزبعدبرم مطب بعدش پروسه چجوری؟چندبارباید برم وچ ...

سوال منم هست . یه جا توی نت خوندم چند تا آمپول میده و قرص بعد دوباره پریود که شروع شد بازم سونو بعدم روز انتقال رو مشخص میکنن

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤