2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

دوستان مهربونم ممنون از تمام دلگرمی هاتون. ان شااله که شما هم به خوبی این دوران رو سپری کنید. (باردارها به سلامتی زایمان کنید و منتظرها به سلامتی باردار بشید و مامانها به همراه نینی های نازتون سلامت و تندرست باشید.)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

الهی عزیزم. میفهمم . منم بار اولی ک قرار شد برم اتاق عمل خییییلی میترسیدم. مخصوصا ک یهویی هم شد خیلی ترسیدم. 

ان شاالله همه چی عااالی پیش میره و ب سلامتی و با لب خندون دخمل گلمونو بغل می کنی. 

به اون لجطه دیدار فکر کن ترسه بره😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید بچه ها آنوکسا رو از کی شروع کردن براتون از همون اول سیکل انتقال یا بعدش؟  من مرکز قبلی ا ...

از اول عادت که می خواستم انتقال بدم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

من تازه هفته های اولم ولی هربار بهش فکر میکنم استرس میگیرم. طبیعیه عزیز.

در این مواقع تنها چیزی که میگم اینه که خدا بزرگه.

مهم اینه که به سلامتی داره تموم میشه و قراره به زودی قشنگترین اتفاق زندگی رو در آغوش بگیری❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ببخشید دوستان اینجوری شده دیروزی ، قبلیا خیلی کمتره

من وقتی گوشت دور ناف رو مثل نیشگون محکم میگرفتم تا آنوکسا بزنم یه طرفش اینطوری شد طرف دیگش رو با ملایمت میگرفتم کبود نشد . روی کبودی آمپول نزن خون میاد

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
مال من اندازه نوک سوزن خون میاد چرا ، هر روز خون میاد خیلی خیلی کمه ها اندازه نوک سوزنه 

چون کبود شده منم یه بار روی کبودی زدم خون اومد یه جایی که کبود نشده رو آروم با انگشت شصت و سبابه بگیر بیار بالا بعد آمپول رو بزن

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
ببخشید بچه ها آنوکسا رو از کی شروع کردن براتون از همون اول سیکل انتقال یا بعدش؟  من مرکز قبلی ا ...

برای من قبل انتقال آسپرین از روز انتقال آنوکسا