2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
اتفاقا من با شیاف خونریزی زودتر قطع میشد تا با امپول  البته الان من هم امپول دارم هم شیاف ولی ...

منم با اینکه هماتوم داشتم و خونریزی و لکه بینی ولی فقط شیاف داشتم دو تا صبح دو تا شب 

بهارک جون من الان از پنج هفته که خونریزی داشتم انوکسا قطع کردم الان هماتوم ندارم ولی خونریزی هنوز دا ...

به نظرم تا خونریزی داری نباید شروع کنی دیگه چیزی نمونده فکر کنم هفته دیگه باید بری ان تی باز اونجا همه چی رو خیلی دقیق بررسی میکنن شاید علت خونریزی ات مشخص شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم تا خونریزی داری نباید شروع کنی دیگه چیزی نمونده فکر کنم هفته دیگه باید بری ان تی باز اونجا ه ...

برای nt به من ۲۲ فروردین نوبت داده دیر نیست🤔🤔 برم سونو بلکه بفهمه مشکل از کجاست بخدا خون روی لباسم میبینم تن و بدنم میلرزه شوهرم میگه تو هنوز به این عادت نکردی

منم از روز اول انتقال

ممنونم عزیزم.❤️

خدا نی نی های همتونو حفظ کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خداروشکر ان شاالله بهترین نتیجه میگیریم وامسال مامان میشی.الان توسیکل انتقال هستی؟

ممنووونم عزیزم. همچنین ان شاالله❤️

اره امروز شروع کردم داروهارو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
احتیاج به کمک عزیزانی که آوکساپارین میزنن دارم  : سلام دوستان خدارو صد هزار مرتبه شکر بارد ...

سلام عزیزم

خیلی مبارکه

خیلی برات خوشحال شدم

الهی به سلامتی بغلش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

سلام عزیزم

طبیعیه دلهره ای که داری روز به روز بیشتر میشه 

ولی اصلا نترس

ان شاء الله به خوبی و خوشی زایمان میکنی

یکی از اقوام  من هم دو تا بچه کوچیک داشت و سومی رو هم سزارین شد ولی چون جایی که بود تنها بود همه کارهاش رو خودش میکرد _ بجز چند روز اول که پرستار گرفته بود_ در هر شرایطی که باشی خدا کمکت میکنه نمیذاره بهت سخت بگذره 💞خیالت راحت باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها جونم خوبی بچه ها یه سوال داشتم ازتون من خواهرم یه دونه پسر داره و الان ۵۰ سالشه اینی که دارم میگم برای چند سال پیشه �اهرم زیاد پیشه دکتر زنان نمیرفت و همین یک بچه را داشت بعد یه مدت طولانی که رفت دکتر زنان بهش گفتند روده و رحم چسبندگی شدید پیدا کرده شما در همان جوانی باید میومدی و احتمال داشت بعد از اینکه ما چسبندگی و �طرف می‌کردیم بچه دار می شدی و متاسفانه به خاطر غده هایی که بین روده و رحم زده بود مجبور شدن رحم شرو در بیارن 

حالا من برای بار چهارم احتمالاً باید برم برای پولیپ رحم هیسترو بشم ولی می خوام به دکتر بگم جای هیسترو 

لاپارا برام انجام بده که ببینه منم مشکله خواهرم رو نداشته باشم به نظرتون همچین پیشنهادی به دکترم بدم یا نه مرسی اگر نظری دارید و جوابم رو بدید

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

سلام عزیززم نگران نباش ،ماها اینقد سخت باردار شدیم واینقد بارداریمون با استرس همراه بوده ،ک این نگرانیت به خاطر دست تنها بودنت طبیعی ، نترس اینهمه راهو دس تنها رفتی خدا تو باقیشم کمکت میکنه فقط به این فک کن چن وقت دیگه بغلش میکنی واین استرسها تموم میشه به شیرینی بوی تنش وشیر دادنش فک کن ،به قول گفتنی کس  بی کسا خداست ،میدونم ادم معتقدی هم هستی با اینکه المانی ،برات دعا میکنم صحیح وسالم بغلش کنی وهمه این استرسها تموم بشه