2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم مگه قبل از تخمک کشی آزمایشات ژنتیک نمیگیرن که مثلا تخمک و اسپرم سالم باشن از نظر ژنتیک

من ازمایش انعقاد و کاریوتایپ هم داده بودم ولی یادم نیست قبل از تخمک کشی بود یا بعدش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید تحمل کنی بیرون اصلا نرو سعی کن همش دراز بکشی منم حوصلم سر میرفت میرفتم مهمونی اخر کارم به سرکلا ...

وای من تو این ایام عید همش مهمونی دعوت میشم پله هم داریم ولی آروم میرم میام الان نگران شدم 😭دو قلو هم دارم

والا نمیگفته...میگه ربطی نداره..میگه این فقط نمیزاره خون لخته ببنده...نه اینکه رقیق کنه...موندم چیکا ...

نمیدونم چرا دکترت اینو گفته اما هم دکتر من هم بچه ها گفتن که باید انوکسا حتما قطع بشه من با این کن غلظت خون دارم تا یک هفته نزدم لکه بینی قطع شد باز شروع کردم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
والا نمیگفته...میگه ربطی نداره..میگه این فقط نمیزاره خون لخته ببنده...نه اینکه رقیق کنه...موندم چیکا ...

بزن اینترنت خون رقیق می کنه به همه مریض های کرونا انوکسا میزدن چون استراحت مطلق بودن رو تخت خون لخته نشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

من از پنج هفته که خونریزی کردم انوکسا کلا قطع کردم هنوز هم شروع نکردم گفت تا لکه بینی داری شروع نکن

نمیدونم چرا دکترت اینو گفته اما هم دکتر من هم بچه ها گفتن که باید انوکسا حتما قطع بشه من با این کن غ ...

عزیزم منم اوایل یه مقدار ترشحات قهوه ای شده بود دکتر منم گفت قطع نکنم و فقط شیافمو بیشتر کردم

اینجوری که خیلی بده طرفی که تخمک میگیره اینقدر هزینه میکنه بعد مثلا انتی بگن جنین مشکل ژنتیکی داره چ ...

دیگه کاریش نمیشه کرد عزیزم تازه ان نی هم خیلی دقیق نیس تازه خیلی از بیماری ها اصلا تو ازمایشات مشخص نمیشه فقط باید به خود خدا سپرد عزیزم 

سلام روزتون بخير. منم انتقال دادم اما تقريبا استراحتي ندارم. يكم نگرانم چيزي نشه

نرگس جان میشه بگی خراش انجام دادی؟!

داروهای مصرفیت چیا بود؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...