2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
درسته  منم طبیعی باردار شدم ولی هم شیاف داشتم هم انوکسا هم اسپرین تا اخر بارداری که الحمدلله&n ...

چقدر سخت.

خدا چه صبری بهتون داده. برای من ثانیه به ثانیه بارداریم با نگرانی میگذره که نکنه بچه هام چیزیشون بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چقدر سخت. خدا چه صبری بهتون داده. برای من ثانیه به ثانیه بارداریم با نگرانی میگذره که نکنه بچه هام ...

عزیزم بارداری تمامش استرسه متاسفانه برا ماها که راحت باردار نشدیم هزار بار بیشتر 

من خودم اگه نیم ساعت حرکت فندقم رو متوجه نشم دیگه بیمارستان و دکتر رو کچل میکنم بس که زنگ میزنم 

تو پروندم دکتر بیمارستان زده کیس شناخته شده اضطراب بارداری🤣🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سخت. خدا چه صبری بهتون داده. برای من ثانیه به ثانیه بارداریم با نگرانی میگذره که نکنه بچه هام ...

کافیه بسپاری به اونی که نی نی ها رو بهت داده 

اونوقت دیگه آرامش داری

تا یه حدی نگرانی طبیعیه ولی اینکه بخوای همه شب و روز رو با استرس بگذرونی درست نیست 

هم به خودت ظلم میکنی هم به بچه ها هم به اطرافیان...

برای فوبیای آمپول هم، موقع امپول بخند و به روزی که بچه ها رو بغل میکنی فکر کن، عاشقانه امپول بزن بعد چند روز   اونوقت برای رسیدن لحظه عاشقی با بچه ها و زدن انوکسا ساعت شماری میکنی

این ساعت های انتظار هم میگذره و روزی برای هر ثانیه اش دلت تنگ میشه پس سعی کن در هر شرایط و با هر سختی که هست بهت خوش بگذره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
والا از شما دیگه بعیده😂

باور کن دست خودم نی فکر میکردم بارداری دوم راحت تر باشه ولی بازم پر از استرسم البته خدایی از اولی کمتره ولی با م به حدیه که منو کیس شناخته شده اضطراب بارداری تشخیص دادن🤣🤣🤣🤣البته اینا خیلی ریلکسن🤣🤣

کافیه بسپاری به اونی که نی نی ها رو بهت داده  اونوقت دیگه آرامش داری تا یه حدی نگرانی طبیعیه ...

تا الان هم فقط به عشق بچه ها با این همه آمپول کنار اومدم. نمیدونم چرا این فوبیا از جونم بیرون نمیره🙄

الهی خدا بچه های همه رو براشون نگه داره و اونایی که در انتظار بچه اند رو با فرزندان سالم و صالح شاد کنه

سلام باران جان ممنون عزیز از توضیحاتت. من الحمدالله تا الان سابقه سقط نداشتم مشکل ایمنی هم ندارم و ...

دیگه بعضی دکترای ایران ریسک نمیکنند و همه چی رو با هم تجویز میکنند. ان شااله بارداری خوبی رو تا آخر سپری کنی.

آلمان آخرین مرحله و راه درمان تجویز دارو هست. دکتر من حتی آسپرین رو ۳۰ هفته قطع کرد. دلیلش رو هم گفت البته من متوجه نشدم 

دیگه بعضی دکترای ایران ریسک نمیکنند و همه چی رو با هم تجویز میکنند. ان شااله بارداری خوبی رو تا آخر ...

نتیجه اش خوب باشه اشکال نداره تحمل میکنیم.

باران جان کوچولوت خوبه؟ الان هفته چند شدی؟ شرایطت بهتره؟

ان شاء الله در سال جدید همه دوستان این تاپیک لحظات بارداری و مادر شدن رو تجربه کنند  الهی آمین

مهتاب جان چون دیدم زمینه مذهبیتون بالاست سوالی از خدمتتون دارم.

تو دوران بارداری غیر قرائت قرآن چه کارای دیگه ای میکردید؟ منظورم چه دعاها و ذکرهایی خوبه؟

بهارجان دوقلوداری استراحت مطلقی یاکارهای سبک وانجام میدی؟

خدایابه امیدخودت🌺
نتیجه اش خوب باشه اشکال نداره تحمل میکنیم. باران جان کوچولوت خوبه؟ الان هفته چند شدی؟ شرایطت بهتره؟

ان شااله فردا میشم ۳۶ هفته. دخترم خیلی کوچولوست، چهارشنبه گذشته دکتر گفت ۲۵۰۰ گرم

از دیروز انگار یه ویروس معده گرفتم. تا صبح نخوابیدم فقط دستشویی نشسته بودم، ببخشید میگم حسابی بالا آوردم. الان آب هم میخورم معده ام درد میگیره. هفته گذشته همسرم این ویروس رو داشت، احتمال میدم ازش گرفته باشم. به قول خواهرم هیچ چیزی نبوده که توی بارداری یه بار سراغم نیومده باشه 😢

امروز ساک بیمارستانم رو بستم، وسایل رو هم به همسرم نشون دادم که اگه یهو اتفاقی برام افتاد بدونه چکار کنه. توکل به خدا که این دو، سه هفته هم بخیر بگذره

بهارجان دوقلوداری استراحت مطلقی یاکارهای سبک وانجام میدی؟

فعلا کارهای سبک رو انجام میدم. در حد ظرف شستن کوتاه و غذا درست کردن. ولی نظافت خونه و جارو و ... با آقای همسره.

ان شااله فردا میشم ۳۶ هفته. دخترم خیلی کوچولوست، چهارشنبه گذشته دکتر گفت ۲۵۰۰ گرم از دیروز انگار یه ...

عزییزم. ۲۵۰۰ هم خوبه. خواهرزاده منم همین حدودا بود.

الهی که به سلامتی به وقتش به دنیا میاد و باهاش کیف میکنی.

خیلی مراقب خودت باش❤️