2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

سلام دوستان سال نو همگی مبارک باشه 

امیدوارم سال ۱۴۰۲ همه خانمای این تاپیک شکم برآمده و بچه به بغل باشن 

امروز من رفتم واسه شناسنامه جنینهام ی برگه بهم دادن ک توش

تعداد کرایو  و تعداد کاست نوشته بود کسی میدونه ب چ معنی هست؟

تو گوگل هرچی زدم چیز درست و حسابی بالا نیومد ک متوجه بشم معنی این کلماتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان سال نو همگی مبارک باشه  امیدوارم سال ۱۴۰۲ همه خانمای این تاپیک شکم برآمده و بچه به ...

سلام مبارکه به سلامتی

متوجه سوالتون نشدم

برامن گرید جنین هاوتعدادشونو نوشته

خدایابه امیدخودت🌺
منم تا nt تو سردرگمی بودم. دیگه اونجا هفته ام رو گفت همه رو بر اساس nt حساب کردم. دیدم چیزی که nt من ...

امروز رفتم واسه غربالگری گفت ۱۱هفته و۳روز؛بعد گفتن زوده برو سه روز دیگه بیا الان مشخص نمیشه منم اومدم دیگه خخخخ

سلام دوستان خودتون یا اطرافیانتون آی وی اف کردن  ممکنه تا آخر بارداری استراحت مطلق بشه؟

عزیزم آی وی اف دلیلی برا استراحت مطلق نیس مگر اینکه تو بعرداری شرایط خاصی باشه که استراحت مطلق بشن مثل نارسایی سرویکس 

حتی اگه سن بالا باشه؟

حتی اگه سن بالا باشه هیچ دکتری بخاطر ای وی اف استراحت مطلق نمیده مگر شرایط خاص باشه وگرنه بعد از تشکیل قلب بین ای وی اف و بارداری طبیعی هیچ تفاوتی وجود ندارد