2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
رفتم سونو جنین ایست قلبی کرده بود  خیلی داغونم اصلا باورم نمیشه  نمیدونم حکمت خدا چیه&nb ...

آخ عزیز دلم خدا بهت صبر بده .خدا خودش کم‌کت کنه این روزا را بگذرونی 

چند هفته بودی عزیزم؟انوکسا میزدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم سونو جنین ایست قلبی کرده بود  خیلی داغونم اصلا باورم نمیشه  نمیدونم حکمت خدا چیه&nb ...

خیلی برات متاسفم طوطیا جان. کاملا درکت میکنن. من هم که بارداریم پوچ بود متاسفانه. روز اول عید با خونریزی خییییلی شدید کورتاژ شدم. نمیدونم حکمت خدا چیه. کاش اگر قرار بود نده اصلا مثبت نمیشدیم تا بخواهیم تحمل درد و رنج سقط را هم داشته باشیم. بار دومت بود شما؟

خیلی برات متاسفم طوطیا جان. کاملا درکت میکنن. من هم که بارداریم پوچ بود متاسفانه. روز اول عید با خون ...

سلام عزیزم 

خیلی متاسفم

خدا کمکتون کنه بتونید  فراموش کنید 

ان شاء الله بحق این ماه مبارک به زودی جاش براتون پر بشه😔

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم  خیلی متاسفم خدا کمکتون کنه بتونید  فراموش کنید  ان شاء الله بحق این ما ...

قربونت برم عزیزم. ممنون از دعای خیرت. متاسفانه من آخرین شانسم بود و جنین ندارم دیگه و شرایطمونم طوریه که بعیده دیگه بتونیم موفق بشیم پس دنبالش نمیرم. مگر معجزه رخ بده و طبیعی بشه که اون هم ...

از خدا میخوام خدا طعم مادر شدنو به همه منتظرها بچشونع علی الخصوص خانمهای این تاپیک

الهی بمیرم برای دلت😭

خیلی تجربه سخت وبدیه

خدا به زودی و با فرزندان سالم و صالح برات جبران کنه

قربونت برم عزیزم. ممنون از دعای خیرت. متاسفانه من آخرین شانسم بود و جنین ندارم دیگه و شرایطمونم طوری ...

ان شاء الله خیلی زود طبیعی میشه 

میدونم این دلداری ها نمیتونه غمی که داری رو کم کنه

هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نباش

چیزی که بنظر ما انجامش سخت و دشواره برای خدا به چشم بر هم زدنی آسون و شدنیه 

دعاگو هستم عزیزم

ان شاء الله خیلی زود طبیعی میشه  میدونم این دلداری ها نمیتونه غمی که داری رو کم کنه هیچ وقت ا ...

باز هم ممنون. خدا به شما هم نظر ویژه کنه انشاالله. خیلی به دلم آرامش دادین با پیامتون

الهی عزیزم ان شاالله خدا بزودی ب بهترین شکل برات جبران کنه عزیزم من این تجربه رو داشتم قبل از دخترم  بعد از شنیدن این خبر از دکتر ۲ ساعت تو خیابونا راه میرفتمو گریه میکردم ولی خدا بزرگه و خیلی صبور و متاسفانه ما ادما عجول و کم صبر 

طوطیا جون من خوب میدونم چه روزای سختی رو داری میگذرونی.منم عین خودت اسفند ۹۹ آی وی اف کردم دوقلو شد ولی آخر ۶ ماه جفت یکی شون کنده شد نموندن تازه با سزارین برام درآوردن.واقعا روزای سختی بود میگفتم شوهرم باید منو ببره تيمارستان میگفتم فک نکنم بتونم این داغ رو پشت سر بگذرونم .اما گذشت و باز هم افتادم دنبال درمان و الان باز آی وی اف کردم و روز ده انتقال هستم

میخوام بگم خوب درکت میکنم. اما عزیزم الان هست که باید قوی باشی باید زرنگ باشی و به فکر خودت باشی نباید به خودت ضربه بزنی .خودت رو جمع و جور کن اول  به خاطرخودت و بعد  شوهرت.هیچی تو این دنیا ارزشش رو نداره که سلامتی خودت رو به خاطرش به خطر بندازی . خدا به این سختی های ما هم نگاه میکنه و یه روزی به بهترین حالت ممکن شادمون میکنه .بچه بالاخره میاد اما اون بچه ای که میاد یه مامان سالم و شاد میخواد.سعی کن این روزا تو خونه تنها نمونی .تا دیدی داری میری تو فکر خودت رو با یه چیزی سرگرم کن.اصلا بپوش برو خیابون بازار گردی .برو جاهای شلوغ تا کمتر فکر کنی

از خدا میخوام کمکت کنه این روزای سخت رو راحت بگذرونی و خیلی زود دلت رو شاد کنه

بچه ها امروز ۱۳ انتقال هستم نیم ساعت پیش لک خون قرمز دیدم اندازه قاشق غذاخوری😭😭 چه کار کنم ؟ و ...

فطرس جون نگران نباش عزیزم به خاطر هر خونی که آدم خودشو ناراحت نمیکنه .فردا برو آز بده