2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهتاب جون بله جور دیگه ای ب ذهنم نرسید اخه ما بعد افطار معمولا یا مهمونیم یا مهمون داریم تا دیر ...

والا من که این سالها همیشه قبل سحری میخوردم مشکلی هم نبوده

ان شاء الله خیر باشه و بعد ماه مبارک حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
باز هم فرشته من آسمونی شد  هنوز جای ضخمش روی قلبم تازه بود هنوز دلم پر از خون بود که دوباره تک ...

طوططیاجان خدا به دلت صبربده بحق حضرت علی...خیلی ناراحت شدم نمیدونم چه حکمتی داره کارهای خدا....😔

سلام عیدتون مبارک من روزدهم انتقالم.جنین سه روزه برام انتقال دادن. دیروز بی بی چک زدم منفی شد بنظرتون روزپونزده انتقال برم آزمایش یاشونزدهم؟خیلی برام دیرمیگذره ولی نمیخوام بازحالم گرفته بشه

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
سلام عیدتون مبارک من روزدهم انتقالم.جنین سه روزه برام انتقال دادن. دیروز بی بی چک زدم منفی شد بنظرتو ...

سلام عزیزم .برای بی بیچک زود بوده ..خیلی ها بودن بی بی چک نشون نداده ولی بتاشون مثبت بوده .تو هم به نظرم هر موقع دکترت گفته برو

منم فاطمیه همدان رفتم.برای هزینه آمپولاحتمابایدبیمه داشته باشی

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

ازکی میری بیمارستان فاطمیه؟

ااااا گشنگی رو تیرویید تاثیر داره ؟  نمی دونستم والا من خودم روز ۱۲ انتقالم ، این دو روز رو ...

سلام عزیزم .بی بی نزدی ؟من این روزا برام خیلی سخت میگذره.نمیدونم وسوسه شدم فردا بی بی بزنم