2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
تو برگه ای که بیمارستان داده نوشته در صورت درد استامینوفن ساده مصرف بشه بله زنجبیل تازه دارم ولی چو ...

خوب بخور .

زنجبیل خشک رو میخواستم بگم با چند تا قطره آی مخلوط کنی بمالی پیشونیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بهارک جون امروز روز پنج انتقالم هست

خیلیا لک ندیدن اصلا ربطی نداره من هیچ علائمی هم نداشتم حتی تو بارداری هام ی بارم تهوع نداشتم🤣🤣🤣جز فانتزی هام بود تهوع بگیرم ولی سر دو تا بارداریم نداشتم فقط معده درد می شدم تو سه ماه اول اگه زیاد میخوردم و مجبور بودم وعده های کم و کوچیک بخورم 

من هم لک ندیدم .نمیدونم چرا فک میکنم چون نگرفتم لک نمیبینم    

منم لکی ندیدم. اصلا هیچ علائمی نداشتم. روز ۶ انتقال بی بی زدم که تکلیفم مشخص بشه اگر منفیه به زندگی عادیم برسم چون بعد ۲تا انتقال منفی امیدی به این نداشتم. 

بی بی گذاشتم همون لحظه نگاه کردم خطی نداشت از رو اعصاب خردی پرتش کردم یه گوشه و رفتم به کارای دیگه رسیدم. چند دقیقه بعدش گفتم چون کثیفه برم بریزم دور که دیدم هاله داره.

من تا هفته ۵ بارداری هیچ علائمی نداشتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
باور کن انقدر دلم میخواست🤣🤣ی کم ناز بیارم

بیخیال بابا، حالش رو ببر.

من الان در حسرت یه وعده غذای درست و حسابیم.

چه فانتزیایی داریا🥴🤣

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چه خوب که روز ۶ نشون داده. بتات چند بود؟

بچه ها من خیلی حساس شدم زود میخواد اشکم در بیاد.انگار کم توقع شده باشم.یه بار امروز یه بارم دیروز از دست شوهرم ناراحت شدم فقط به این خاطر که یه کم با تندی گفت چرا فلان چی رو نمیخوری .دو تا قطره اشک هم ریختم.فک کنم دارم افسرده میشم