2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
منم امروز همه رو با برنامه لباس بچه شستم با اب نود درجه میشوره ی بار کفایت میکنه سه ساعتم طول میکشه ...

همه لباسها رو با نود درجه میشوری؟ خراب نمیشه؟ من لباسها رو  تو چند دسته بر اساس اینکه با چه دمایی باید بشورم، شستم. بعضی ها ۳۰ درجه بود، بعضی ها ۴۰ درجه. ماشین ما اصلا برنامه لباس کودک نداره. ولی اتو نمیکنم دیگه.

من نست رو خیلی وقت پیش خریدم، تقریبا پتو و تشک و نست جزء وسایل اول بود که خریدم. جمعه هم همه رو شستم. البته نست رو یه بار شستم چون ترسیدم الیاف توش خراب بشه. کل روکش های مکسی کوزی و کالسکه رو هم قبلا شستم و پک کردم. فقط مونده یه نست محافظ دور تخت که هنوز نشستم، اخه میترسم خراب بشه.

یه سوال، بالشت چی خریدی؟ تو کلاس به ما گفتند نوزاد بالشت نیاز نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم درد هم داری؟؟؟

دیروز هم خیلی کم داشتم همین ساعتا قطع شد و لک قهوه ای شد

باز الان شروع شد میرم توالت نمیزیزه الان نوار گذاشتم خونی شد

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم طول سرویکس ۳۲ خوبه ولی نه انقدر که خیالت راخت باشه.تازه دو قلو هم بارداری ویادمه مسائل دیگه ای ...

درد قلبم رو بررسی کردم دکتر اکو داد که خدا رو شکر خوب بود.

وقتی سونو گفت سرویکس سی و دو خودمم احساس خطر کردم. بعد عید برم دکتر ببینم چی میگه. کاش زودتر این ۹ ماه بگذره. باران و بهارک رو هم که میبینم میفهمم این استرس ها تا هفته آخر بارداری ادامه داره، کم که نمیشه هیچ هی بیشترم میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
به نظرم خودت پیشنهاد سرکلاژ بده به دکترت چون خیالت راحت میشه چون دو قلو داری 

بعد عید برم دکتر ببینم چی میگه. الان که نیستن دیگه.

[QUOTE=280593164]درد قلبم رو بررسی کردم دکتر اکو داد که خدا رو شکر خوب بود. وقتی سونو گفت سرویکس سی و دو خودمم خداروشکر

عزیزم شما دیگه سونو نداری تا ۱۸ هفته سونوی آنومالی

تاکید می کنم حتما استراحت کن.

ماشینم زیاد سوار نشو

سوار شدی صندلی بخوابون

حموم دیر به دیر

روی صندلی یا چیزی شبیه صندلی

چهار پایه نه ها

استرس نداشته باش فقط رعایت کن‌

شادی صدام کنید
[QUOTE=280593164]درد قلبم رو بررسی کردم دکتر اکو داد که خدا رو شکر خوب بود. وقتی سونو گفت سرویکس سی ...

دکتر مرکز سونو گفت به خاطر دوقلویی هر دو هفته طول سرویکس رو بررسی کن. سونو زیاد ضرر نداره؟

حمام رو که کلا تو این ۳ ماه دیر دیر میرم و در مدت خیلی کوتاه. به خاطر پله های خونه هم نهایتا هفته ای یکبار برم بیرون بخوام ماشین سوار بشم. تقریبا کل هفته خونه ام.

امیدوارم ۹ماه به خیر بگذره

شش هفته تاحالا سونو ندادم گفتن ۷برم

تقریبا همه بچه ها که تو این چندماه مثبت شدن بین هفته های ۵تا ۷ لک بینی داشتن. نگران نباش. فقط به دکترت بگو احتمالا شیاف رو زیاد کنه و آنوکسا و آسپرین رو قطع کنه

تقریبا همه بچه ها که تو این چندماه مثبت شدن بین هفته های ۵تا ۷ لک بینی داشتن. نگران نباش. فقط به دکت ...

پیام دادم جواب نمیده روانی شدم

اخه لکه نیست خونه

تقریبا همه بچه ها که تو این چندماه مثبت شدن بین هفته های ۵تا ۷ لک بینی داشتن. نگران نباش. فقط به دکت ...

فقط هپارین و پروژسترون استرادیول مصرف میکنم

دکتر مرکز سونو گفت به خاطر دوقلویی هر دو هفته طول سرویکس رو بررسی کن. سونو زیاد ضرر نداره؟ حمام رو ...

خوب اگه دکترت گفته که الویت حرف دکترت البته منم بعد از انومالی دو هفته بعدش مجددا بررسی سرویکس داشتم.

ومجددا یک ماه بعدش.

من ۳۰ بودم هفته ای یه امپول فمولایف می زدم شدم ۳۲

امپول کرد ده روز یه بار.

از انومالی که گفت ۳۰ دوماه تمام از خونه بیرون نرفتم جز برای امپول حموم ده روز یه بار می رفتم باز دوستام تو نی نی پلاس غر می زدنذ که تو رعایت نمی کنی.

شادی صدام کنید

فقط هپارین و پروژسترون استرادیول مصرف میکنم