2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارشنبه انتقال دادم به نظرتون فردا برم حموم ؟خیلی کثیف شدم به خدا یبوست شدم .به نظرتون شیاف گلی ...

الهی

منم سابقه یبوست دارم ازهمین میترسم

روغن زیتون میتونی بخوری؟

خدایابه امیدخودت🌺
من چهارشنبه انتقال دادم به نظرتون فردا برم حموم ؟خیلی کثیف شدم به خدا یبوست شدم .به نظرتون شیاف گلی ...

برا یبوست من فقط کیوی خوبم کرد...حتی شیاف گلیسیرین اثرنکرد...بهم گفتن کیوی روزی۳یا۴تابخور بعدش زیتون بگیر روش روغن زیتون بریز کنار غذا بخور ...بعدش خوب شدم

حموم بهتره نری درسته میگن اشکالی نداره ولی میگن باعث شل شدن رحم وانقیاض میشه...حداقل ۵روز نرو

الهی منم سابقه یبوست دارم ازهمین میترسم روغن زیتون میتونی بخوری؟

اره ولی اصلا اثر نداره .چون نشاسته هم میخورم با پروژسترون خیلی سفت شده .شربت لاکسی ژل دارم میخورم ولی اثر نمیکنه

اره ولی اصلا اثر نداره .چون نشاسته هم میخورم با پروژسترون خیلی سفت شده .شربت لاکسی ژل دارم میخورم ول ...

سخته منم توبارداری قبلیم اینطوربودم😖

انجیر

آلو

کاهو

روغن زیتون

ببین کدوم ضررنداره بخور

حالا بقیه هم اگرداروی بی ضرربدونن میگن

ان شاءالله روزهای خوبی پیش روداشته باشی⚘⚘⚘

خدایابه امیدخودت🌺
مبارکه عزیزدلم😍😍😍😍 روزچندمی؟

فدات شم عزیزم ان شاالله قسمت همه منتظرا....ان شاالله همه منتظرا همچین صحنه ی قشنگی رو ببینن...با روز انتقال ۱۴ ولی ازفردای انتقال ۱۳هستم..فردا ازمایش دارم...دعام کنید