2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048345 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یه جنین پسر ۵تاهم نامعلوم دارم

سلام پروانه جان..یه سوال داشتم..من پنج تا جنین دارم می تون تعیین جنسیتشون کنم؟..فریزن..دوسال دیگه که دخترم بزرگ تر شد میرم انتقال بعدی..فقط با تعیین جنسیت جنین فریز کیفیتش کم نمیشه؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ان شاءالله از فروردین شروع کن مجدد برای انتقال، ان شاالله نتیجش مثبت میشه این بار. برو کارت جنین بگ ...

مرسی قشنگم حرفات دلسوزانست مث ی خواهر یا دوست خوب 

انشالا زندگی خودتم روبراه بشه و شوهرت ی کار عالی گیرش بیاد 

اتفاقا منم برج ۴ اساس کشی دارم ب ی شهر دیگه 

من همیشه کمکی میگیرم چون هم خودم جم میکنم هم پهن میکنم دیگه جونی نمیمونه واسه تمیز کاری خونه جدید

شهرخودم کوچیکه و مرکز ناباروری نداره الان موندم بعد عید برم یا صبر کنم مهاجرت کنم  دیگه راحت تو شهری ک ساکنم کارامو انجام بدم  

من خوبم گلم تو چطوری نی نی ات خوبه از عمل ات راضی بوذی

منم خوبم هنوز استراحت می کنم خداروشکر اره راضی بودم فقط نگرانیم همین شکممه که هنوز بزرگ نشده اصلا انگار نه انگار ۲۴هفتمه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
منم خوبم هنوز استراحت می کنم خداروشکر اره راضی بودم فقط نگرانیم همین شکممه که هنوز بزرگ نشده اصلا ان ...

بری تو ۶ ماه خودش نشون میده.

بعد اینکه بارداری با بارداری فرق می کنه.

یکی شکم اش بزرگه یکی کوچیک

به جثه نی نی هم ربط داره‌

خیلی مراقبت کن.شبهای عید هوس نکنی بلند شی 

اصلا هیچ جا نرو

هیچ کاری نکن

حموم ده روز یه بار برو.

غذات دراز کشیده بخور

از توالت فرنکی استفاده کن

من همه این ها رعایت کردم.شوهرم می گفت ۵ دقیقه برو تو حیلط افتاب بهت بخوره می گفتم نه می ترسم.

شادی صدام کنید
بری تو ۶ ماه خودش نشون میده. بعد اینکه بارداری با بارداری فرق می کنه. یکی شکم اش بزرگه یکی کوچیک ...

وزن جنین خوبه خداروشکرنه بابا همش تو خونم غذام رو که الان دوسه روزه سر سفره می شینم می خورم اما نه غذا درست کردم تو این دو هفته نه حمام نه هیچ کار دیگه ای انجام ندادم خونه نیستم اصلا زندانیم کردن خونه جاریم 

بری تو ۶ ماه خودش نشون میده. بعد اینکه بارداری با بارداری فرق می کنه. یکی شکم اش بزرگه یکی کوچیک ...

بچه ها اگه پیامم می خونید استرس نگیزید بارداری با بارذاری فرق داره‌یه خانم باردار سرکار می ره،پیک نیک می ره،عروسی ومهمونی هم می ره،یه خانمی هم عین ۹ ماه مجبور میشه دراز بکشه این بستکی به شرایط بارداری تون ونظر دکترتون داره

ولی اگه هفته های اول بارداری تون بنا بر اعتدال بذارید که دچار مشکل نشید.

یعنی نه خیلی فعالیت زیاد نه اینکه از ترس خودتون مطلق کنید.

شادی صدام کنید
وزن جنین خوبه خداروشکرنه بابا همش تو خونم غذام رو که الان دوسه روزه سر سفره می شینم می خورم اما نه غ ...

دست جاری ات درد نکنه.

تو شادی هاش براش جبران کنی‌

دیگه چیزی نمونده چشم بهم بزنی گذشته.

البته شکر خدا تو روحیه ات خوبه.

من ماه پنج وشش خیلی می ترسیدم.

شادی صدام کنید
دست جاری ات درد نکنه. تو شادی هاش براش جبران کنی‌ دیگه چیزی نمونده چشم بهم بزنی گذشته. البته شکر ...

دستش درد نکنه از مادرم بیشتر زحمتم رو کشید 

من ۶فروردین ۶ماه رو تموم می کنم استرس که دارم اما هر کاری از دستم بر می امد کردم دیگه بقیش با خدا 

دست جاری ات درد نکنه. تو شادی هاش براش جبران کنی‌ دیگه چیزی نمونده چشم بهم بزنی گذشته. البته شکر ...

همش میگم به ۳۰برسم که خدای نکرده زایمان زودرس هم داشتم شانس زنده موندن بچم بیشتره فکر کنم از ۲۷هفته امپول ریه میده دکترم