2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
عزیزم خوبی نیستی کم پیدایی در چه حالی تو چه مرحله ای هستی

سلام پروانه جان شما خوبی عزیزم.چخبر از خودت رفتی تو سیکل

منم هستم والله بعداز منفی شدن آذر ماه دیگه خیلی شکستم

الان دکترمو عوض کردم که آخرین جنینام بعداز عید انتقال بدم ببینم خدا چی میخواد.التماس و دعا 

سلام پروانه جان شما خوبی عزیزم.چخبر از خودت رفتی تو سیکل منم هستم والله بعداز منفی شدن آذر ماه دیگه ...

خدابزرگه انشالله این بار مثبت میشی چند تا جنین داری ؟ والله منم ماه پیش تخمک کشی کردم یه جنین دارم برایه بعد عید برم انتقال بدم ببینم خدا چی تو سرنوشتم نوشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من اصلا آسپرین نداده بود فقط آنوکسا میزنم. دسترسی به دکتر هم این روزای آخر سال واقعا سخته. دیروز ...

عزیزم چون دو قلو داری حتما سرکلاژ کن و اصلا ریسک نکن انجوری خیالت راحت تره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ان شاءالله  ممنون عزیزم دو روز از پریودیت که گذشت استراحت کردی، پاشو خونه تکونی در حد م ...

دی ماه ک منفی شدم دیگه اصلا پیگیری نکردم 

۳تا دیگه جنین دارم حتی نرفتم شناسنامشونو بگیرم 

پریودیم تموم شد بعدش سرماخوردم بدنم بی جون شده هیچ انرژی ندارم گفتم برم ی آمپول تقویتی تزریق کنم شاید بهتر بشم

منم در کل ادم وسواسیم ماه پیش تقریبا خونه تکونی کردم ولی ب دلم نیس میگم بازم کثیف شده  

به من اصلا آسپرین نداده بود فقط آنوکسا میزنم. دسترسی به دکتر هم این روزای آخر سال واقعا سخته. دیروز ...

عزیزم حتماااااااابا درخواست خودت سرکلاژکن تا زمانش نگذشته ریسک نکن تا خدایی نکرده خطر زایمان زودرس نداشته باشی

بچه ها چه چیزایی خونرسانی جفت رو زیاد میکنه؟ دیروز بعد سونو nt دکتره گفت با اجازه پزشکت آسپرین مصرف ...

آسپرین رو شبها بخور، سعی کن به چپ بخوابی، اگه مشکل خاصی نداری و دکترت ممنوع نکرده، هر روز حداقل نیم ساعت پیاده روی کن. اگه انار هم بخوری روزی یه نصف یا یک چهارم انار شیرین هم خوبه

بچه ها من یک ساعت پیش خیلی ترسیدم دست و پام لرزید از ترس الان خوبم بنظرتون واسه نی نی اتفاقی افتاده؟ ...

نگران نباش، اتفاقی واسه نینی نمی افته. اینجور مواقع اب بخور که زود به آرامش برسی

بهاره جون انوکسا میزنی، دیگه آسپرین برای چی‌گفته مصرف کنی؟ من از ۴ ماه پیش بهم گفتند جفت خوب نیست و وضعیت خونرسانی خوب نیست. از اول بهم آسپرین ۱۰۰ دادند . دکتر همون رو هم هفته ۳۰ قطع کرده. البته واسه من هر دو هفته وضعیت جفت و خونرسانی رو‌ چک میکنند. ولی با این حال انوکسا ندادند، دکترم گفته حتما حرکت داشته باشم و پیاده روی کنم

عزیز دلم نمیدونم ادم باید خودش تصمیم بگیره سینال بخوایی خود داروخونم بگی بهت میدن ولی من خودم کلا فو ...

ممنونم 😘

واسه بعد ماه رمضان میخوام بهش فکر میکنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍