2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

سلام.

من سونو nt رفتم الحمدالله همه چی خوب بود ولی دکترش خیلی بی حوصله بود همش به بچه هام غر میزد. جنسیت احتمالیشونم نگفت😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی رفتی سونو؟چی شد؟

سلام عزیزم امروز رفتم سونو گفت هفته پنجم هستی هفته هفت سونو بده   فعلا زوده فقط بتام تکرار کردم بیشتر شده بود خداروشکر  

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
الهی که اول نی نی یا نی نی ها سالم باشن و خوش خبر باشی عزیزم😍😍 و امیدوارم دو تا باشن😍😍هیجان انگ ...

سلام عزیزدلم  رفتم مطب گفت زوده فعلا برا سونو  ولی بتام رو تکرار کردم روز ۲۱ انتقالمه  ۱۷۶۶۵.۰۷   احتمال دوقلویی هست؟ با این بتا؟

سلام. من سونو nt رفتم الحمدالله همه چی خوب بود ولی دکترش خیلی بی حوصله بود همش به بچه هام غر میزد. ...

سلام 

بسلامتی 

ان شاءالله تا اخرش سلامت و خوب پیش بره 

دفعه بعد اون سونو نرو. 

سلام عزیزم امروز رفتم سونو گفت هفته پنجم هستی هفته هفت سونو بده   فعلا زوده فقط بتام تکرار کردم ...

ان شاءالله قلبش تشکیل میشه و تا آخر ۹ ماه همه چی خوب پیش میره و سلامت باشید 

سلام. من سونو nt رفتم الحمدالله همه چی خوب بود ولی دکترش خیلی بی حوصله بود همش به بچه هام غر میزد. ...

سلام عزیزم خداروشکر انشالله که تا آخرش به خوبی پیش بره 

منم فردا میخوام برم سونو ان تی . شما چند هفتتون بود ؟

سلام عزیزدلم  رفتم مطب گفت زوده فعلا برا سونو  ولی بتام رو تکرار کردم روز ۲۱ انتقالمه  ...

مبارک باشه عزیزم انشالله که به سلامتی به دنیا بیاد . من روز سیزده انتقالم بنام ۲۷۰ بود واسه سونو ساک ک رفتم گفتن دو قلوعه. انشالله ک برای شما هم باشه 

مبارک باشه عزیزم انشالله که به سلامتی به دنیا بیاد . من روز سیزده انتقالم بنام ۲۷۰ بود واسه سونو ساک ...

مبارکت باشه گلم 

شاید تو بدن هرکسی متفاوته انشالله که فقط سالم باشن😘😘😘

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت نه. من دندون درد شدید ک گرفتم دکتر کنسل کرد موند برا بعد عید ان شاالله . فقط ...

منم باید پانکچر بشم دوباره

ولی فکر کنم روز ده پریودیم میشه تعطیلات و باید فروردین رو بیخیال بشم و اردیبهشت داروها رو شروع کنم

حالا توکل به خدا ،یه ماه این طرف یا اون طرف تاثیری نداره ،مهم اینه  نتیجه به امید خدا مثبت بشه😍😍

سلام عزیزم امروز رفتم سونو گفت هفته پنجم هستی هفته هفت سونو بده   فعلا زوده فقط بتام تکرار کردم ...

خداروشکر

ان شاءالله به سلامتی⚘⚘⚘

استراحت می کنی؟یاکارخونه هم انجام میدی؟

خدایابه امیدخودت🌺