2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
سلام خانمها وقتتون بخیر  یک مشورت که در موضوع تاپیک نیست  آموزش و پرورش استخدامی داره ...

عزیزم از الان میتونی منابع رو بخری بخونی 

اگه قبول بشی که خوبه 

بعد هم نهایت دو ساعت سر جلسه میشینی که روی صندلی هستی ضرری نداره ما همینقدر هم داخل مطب دکترا معطل میشیم بعد هم شما سه ماه دوم بارداری هستین بارداریتون ایمن شده دیگه بعد هم خیلیامون اینجا دانشجو و شاغل هستیم و ساعتها روی صندلی میشینیم به خودت سخت نگیررزیاد

بعد هم اگه قبول نشدی سرزنش شوهرت دو سه روزه تموم میشه میره 

اکه خودت دوس داری حتما شرکت کن و حتما بخون که بعدا پشیمون نشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از الان میتونی منابع رو بخری بخونی  اگه قبول بشی که خوبه  بعد هم نهایت دو ساعت سر ...

ممنون از توضیحاتت 

خیلی خوب بود 

ان شاءالله قبول بشم، لطفا دعا کنید قبول بشم.

ممنون 

🌹🌹🌹

چه جالب من فکر میکردم همون موقع انتقال جنین ها رو میزارن تا بلاست بشه😊

شاید برا بعضیا این کار هم بکنن چون من شنیدم میشه دو روز قبل انتقال مثلا جنین 3 روزه ذوب میکنن دو روز میمونه بلاست میشه بعد انتقال میدن

تب ندارم عزیزم ،من هم وقتی سرما میخورم خیلی حالم بد میشه . بهارک جان من تیرویید کم کار دارم وقتی از ...

عزیزدل منم تیروئید کم کار دارم، تحت نظر دکتر نوین هستم، اصلا ایشونو ندیدم فقط ویزیت آنلاین میشم، 

قبل از انتقال و اوایل بارداری تقریبا هر ۳ هفته آزمایشات تکرار میکردم، چون داروهای انتقال خیلی زود روی تیروئید اثر داره، مثلا من قبل شروع سیکل عدد تیروئیدم ۱ بود، تا داروهای انتقالو شروع کردم شد نزدیک ۵ 😐 بعد دکتر دوز دارو و زیاد کرد برام، 

به دکترت بگو عوض کنه. شیاف و آمپول اثر بخشیش یکسانه اممول درد داره و خودتم نمیتونی بزنی اما شیاف راح ...

اره الان ۲۴ ام انتقال بدم .روز یک فروردین کیو پیدا کنم امپول بزنه .خودمم بد میزنم که اینقدر درد داره 

عزیزدل منم تیروئید کم کار دارم، تحت نظر دکتر نوین هستم، اصلا ایشونو ندیدم فقط ویزیت آنلاین میشم،&nbs ...

اوکی عزیزم ممنونم❤ فردا پس فردا میرم ازمایش میدم ببینم چه تغییری ‌کرده

سلام خانمها وقتتون بخیر  یک مشورت که در موضوع تاپیک نیست  آموزش و پرورش استخدامی داره ...

عزیز بد به دلت راه نده. نشستن هیچ ضرری براتون نداره. خاننای با شرایط شما ساعتها سر کارن. خوراکی ببرید و با دل قرص آزمون بدین. انشاالله نی نی و خبر قبولیتون با هم میاد

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
@alaae     ‍ خوبی عزیزم؟ شما چیکار کردی؟ من دیر به دیر میام اینجا نمیرسم همه ی پیام ها ...

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت نه. من دندون درد شدید ک گرفتم دکتر کنسل کرد موند برا بعد عید ان شاالله . فقط نگرانم پریودیم بیفته تعطیلات و باز عقب بیفته انتقال. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

نمیدونم چی بگم عزیزممن برعکس شما نمیخواستم شرکت کنم ب خاطر درسام و پایان نامه و... همسرم ک فهمید اصرار کرد ثبت نام کنم. ب شرطی ک هیچ کس ندونه ثبت نام کردم. چون ب قول شما قبول نشه آدم کلی حرف و... نمی ارزه. من ثبت نام کردم هنوز هیچی نخوندم. نمیدونمم میرسونم بخونم یا نه. ازینورم حساب کردم اگه ان شاالله سر موعد خودم پریود بشم روزای اول انتقال میفته روز آزمون. الان یکم نگرانم نمیدونم مشکلی داشته باشه یا نه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از این جهت میگم بیار روی کاغذ چون بعد از نوشتن اروم تر میشی و بعد حتی ممکنه براش راه حل پیدا کنی و ب ...

😍😘

مرسی مهربونم

اتفاقا مادرشوهرم اینا طلائن 

مشکلم فقط فقط همسرمه 

دست بزنش اخلاقش ، افکارش ، گاهی ظاهرش

ولی اینو متوجه شدم که اگه من سرد نشم همیشه گرم بمونم اونم خوبه ...

منظورم: 

صبوری کنم صبوری کنم صبوری کنم

اگه یه ذره حس کنه که نسبت بهش سرد شدم یا دوسش ندارم 

میشه آدم قبلی..

بعد از درخواست طلاقم خیلی عوض شد 

من میترسم موقت باشه

الان خوبه ، گاهی بد میشه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم چی بگم عزیزممن برعکس شما نمیخواستم شرکت کنم ب خاطر درسام و پایان نامه و... همسرم ک فهمید اصر ...

ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد .🌹🌹🌹

ان شاءالله قبول بشیم 

مخصوصا ماها که شرایط سنیمون دیگه ایجاب میکنه امسال قبول بشیم. 

😍😘 مرسی مهربونم اتفاقا مادرشوهرم اینا طلائن  مشکلم فقط فقط همسرمه  دست بزنش اخلاقش ، ...

پس حتما مشاوره برو 

در مورد دست بزن داشتن میگن اگر هر روز نیست و یا به هر بهانه این کارو نمیکنه یا چیزی بزنه بشکنه که میشه زود درمان شد، و قابل تحمل تره و فقط کافی نقطه ضعفهایی که باعث میشه دست بزن داشته باشه پیدا کنی.

اگر کسی سالی چندبار در مواقع خشم زیاد این کارو میکنه میگن با کنترل خشم، میتونه ترک کنه.

ان شاءالله زندگیت قشنگتر از قبل بسازی و سال ها در بر همسرت عشق و شادی رو تجربه کنی، آمین یا رب العالمین. 

بنظرم دیگه هیچ وقت حرف طلاق نه تو دعوا نه تو بحث نه حتی در حرف های روزانه نیار .

اگر کار خوبی کرد که تو دلت گرم شد به زندگی، بهش بگو عزیزم این کار یا ... دل منو خیلیییی گرم کرد تو زندگی برای همین با عشق این غذا رو پختم برای خودمون . 

یا بگو اینکار رو کردم چون این رفتارت یا کارت قلبمو پر از احساس کرد و 

کارهای مثبتشو حتما با یک غذا یا کار خونه بگو که بفهمه چقدر این رفتار خوبش روی تو اثر مثبت داشته .

ببین مثلا همسر من یک کاری میکنه دوست دارم بازم تکرار کنه و بفهمه این رفتارش سبب این گرما و عشق شده، حتما بزبون میارم و شاد میشم لبخند میزنم و ذوق میکنم 

میگم امروز هر جای اتاق تمیز کردم بخاطر عشقی بود که همسرم در من قرار داده و خدا رو شکر کردم.

ببخشید طولانی شد، شاید زمان ببره اما تلاش کن. 

ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد .🌹🌹🌹 ان شاءالله قبول بشیم  مخصوصا ماها که شرایط سنیمون دیگه ایج ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله هر چی که خیرمونه😍❤️