2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
پروانه جون 5 تا جنین برام کامل شده 3 تا بلاست 2 تا 4 روزه انشالا جواب بگیرم عزیزم من پلی کیستیکم دکت ...

چه جالب

من فکر میکردم همون موقع انتقال جنین ها رو میزارن تا بلاست بشه😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ازمایش بتا ک دادین چند بود ؟ من روز ۱۵ زده هزارب بالا بعد ۲اسفند انتقال دادم الان دیگه ۲۰ رو ...

مبارکت باشه؟دوقلو بارداری؟؟؟به خاطر عدد بتای تپل 😍میپرسم؟

احتمالش هستاااا

ممنون قربونت برم امروز وقت سونو دارم خودمم نمیدونم😥🥺

الهی که اول نی نی یا نی نی ها سالم باشن و خوش خبر باشی عزیزم😍😍

و امیدوارم دو تا باشن😍😍هیجان انگیزه

البته فسقلی ،یکی هم باشه خدارو هزار بار شکرررررر

بعد سونو لطفاااااا منو تگ کن بگو چی شد ،منتطرمااااا😘😘😘

الهی که اول نی نی یا نی نی ها سالم باشن و خوش خبر باشی عزیزم😍😍 و امیدوارم دو تا باشن😍😍هیجان انگ ...

فدات عزیزدلم انشالله هرچی هست سالم باشه

چشم حتما

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
بچه ها کسی هست که فقط شیاف پروژسترون استفاده کنه .من دوتا امپول زدم گلوله میشن درد میکنه .چه خاکی به ...

به دکترت بگو عوض کنه. شیاف و آمپول اثر بخشیش یکسانه اممول درد داره و خودتم نمیتونی بزنی اما شیاف راحته. من فقط انتقال اولم امپول بود بقیه ش شیاف

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
 ایرانیها یه گارد برای چیزای کارخونه ای دارن 😆 مثلا رب انار کنار جاده رو که معلوم نیس چجوری و ...

احسنت

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من دکتر تغدیه رفتم عزیزم، چیزای محلی چون پاستوریزه نیستن برای زن باردار خطرناکن عزیزم

👏👏👏👏👏👏👏

وای من دوست دارم صبحا خامه محلی بخورم!!!  این برای چی ممنوعه؟دکتر من که از تغذیه یک کلمه حرف نم ...

برای اینکه پزشکتون زنان خوندن نه تغذیه. نتخصص تغذیه هم تغذیه خونده نه زنان. هر کی در حیطه ی خودش. برید مرکز بهداشت مشاوره تغذیه بشید

یه سوال دیگه بچه ها من خیلی دلم ترشی و لواشک میخواد واسه لواشک میتونم خودمو کنترل کنم ولی ترشی رو نم ...

چنتا ضرر داره. معده رو اذیت می کنه. نمک بالاش می تونه ورم و فشار بیاره. اصولا اشتهارو بالا میبرن و چاق میشین. اگهرم می خورید در ظروف شیشه ای نگهداری کنید نه پلاستیکی

سلام خانمها وقتتون بخیر 

یک مشورت که در موضوع تاپیک نیست 

آموزش و پرورش استخدامی داره 

و من با توجه به سنم الان میتونم شرکت کنم که ممکنه سال های دیگه نشه، از طرفی هیچییییییییی نخوندم و منابع هم جدید هستند. 

همسرمم در حال حاضر درامدی نداره، مستاحر هم هستیم ، و با توجه به اینکه با میکرواینجکشن باردار شدم ، نمیدونم شرکت کنم یا نه

هزینه ثبت نام هم ۲۳۳ هست 

حالا همسرم موافق نیست ، میگه بچه مهم تره 

منم نگران خدای نکرده برم موقع ازمون بدلیل نشستن طولانی اتفاقی خدای نکرده بیفته، و قبول هم نشم بعد مورد سرزنش و اینکه با این سختی اتفاق بدی نیفته 

از طرفی میگم شاید همه چی خوب پیش رفت 

من نهایت ۴۵ دقیقه ثابت یکجا بشینم کمر درد شدید میشم .

قبول هم نشم ، همسرم ممکنه سرزنش کنه .

حالا بنظرتون شرکت کنم ؟

همش میگم فرصتو از دست ندم بعد باز میگم وقتی هیچی نخوندی و منابع هم جدید هست چه فرصتی از دست دادی هیجی جز پول در این شرایط.

امشب هم اخرین وقت ثبت نام هست 

پیشاپیش برای پاسخ هاتون ممنون