2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
اینجا تا لحظه آخر آدم رو نگه میدارند. هفته گذشته دکتر بودم، میگه جفت خوب نیست، رشد خوب نیست. میگم خو ...

اره دیگه تو تعطیلات وقت نمی دن مگر اورژانسی باشه نگران مباش ان شالله هر چی صلاح تو و گل دخترمونه همون میشه 

به سلامتی و خیر باشه براتون. بهارک جون یه سوال، بهت گفتند چند ساعت قبلش ناشتا باشی؟ بعد با اپیدورال ...

اره با اپیدورال گفت از ۱۲ساعت قبلش غذای جامد نخورم از شش ساعت قبلش شیر نخورم و از دو ساعت قبلش اب هم نخورم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیرون رفتنم نرم ؟  فقط تا امروز که روز ۴۳ بارداریمه دوبار کوتاه رفتم و زود برگشتم دیگه جرئت نک ...

من که میگم تا ۱۲ هفته مراقبت کن

حالا سختش ام نکنیم با احتیاط خونه مادرت یا مادرشوهرت برو یا با ماشین برو یه دور بزن رستوران دوست داری برو.

ولی آروم با احتیاط‌

چیز سنگین برندار،حموم کم برو وزمانش کوتاه باشه.نزدیکی نکن.ظرفها یا غذا بین اش استراحت کن جاروبرقی نکش.

من که باردار شدم با چندتا از دوستان اینجابارداری هامون تقریبا با همه وهر کدوم بالا وپایین هایی داشتیم ولی شرط همه چیز اول طف خدا وبعد هم احتیاط.

شادی صدام کنید
چطوری لباسهای به اون کوچیکی رو اتو میکنی؟ من فکر کنم همون بشورم دیگه به اتو نمیرسم. همسر من که کل ه ...

من برا دخترمم پرستارش گفت تا چهار ماه اتو کن که حساسیت نده ی کم سخته ولی اتو میشه حتی من خشک کن هاشم اتو میکردم تا چهار ماه 

منم فقط لوازم واحب رو خریدم کالسکه و کریر و تخت و کمد دخترم هست برا این استفاده میکنم روتختی و پتو و ایناشم رفتم ایکیا خوشم اومد خریدم ولی فعلا جمع کردم گذاشتم تو کارتونا چون اتاق براش نمیچینم فقط حوله و زیرانداز تعویض و لباساش و خشک کناش و لوازم بهداشتی اش رو گذاشتم تو ی ساک بزرگ که تو یکی دو هفته اول قبل جابه جایی ام استفاده میشه چون احتمالا ۲۰مای به بعد جابه جاشم 

میگذره ولی پدر ادمو درمیاره😍

عزیزم ازمایش بتا ک دادین چند بود ؟

من روز ۱۵ زده هزارب بالا

بعد ۲اسفند انتقال دادم الان دیگه ۲۰ روزه جنیتم ۵روزه بود بنظرت چند هفتمه

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم ازمایش بتا ک دادین چند بود ؟ من روز ۱۵ زده هزارب بالا بعد ۲اسفند انتقال دادم الان دیگه ۲۰ رو ...

من روز ۱۳ بتام ۶۲۰ بود برا من قبل سونو با ۶۲۰ گفت دوقلو

رفتی سونو ؟دوقلویی عزیزم؟

فک کنم الان حدود ۵ هفته هستی.

خدایا شکرت که برام معجزه کردی
اره با اپیدورال گفت از ۱۲ساعت قبلش غذای جامد نخورم از شش ساعت قبلش شیر نخورم و از دو ساعت قبلش اب هم ...

یه سوال، تو قرص کلسیم هم میخوری؟ من تا حالا نخوردم. بعد هفته گذشته دکتر به خاطر معده ام بهم پنتوپرازول داد بعدش گفت با مصرف پنتو جذب کلسیم کم میشه. گفتم من که کلسیم نمیخورم،  گفت همون که توی ویتامینه هست کافیه. خوب من ویتامینه فقط فمبیون میخورم که کلسیم توش نداره! گفت همون شیر و ماست و پنیر که میخوری کافیه. ولی من هیچکدوم رو نمیخورم فقط گاهی خیلی کم پنیر میخورم.  دیگه آخرش گفت یه دوز پایین کلسیم بخر و مصرف کن. حالا برای من سواله، الان هفته ۳۴ هستم، دیر نیست اصلا فایده داره ؟

بهارک جون انشاا....به سلامتی اسباب کشی کنی.

ممنونم شادی جون الان که نی دو ماه دیگه اس تقریبا دو هفته بعد سزارینمه ولی مجبوری از الان همه رو جمع کردم فقط در حد مسافرتی گذاشتم دم دست که روز قبل رفتن بتونم جمع کنم چون گفتم با بچه کوچیک نمیشه 

من برا دخترمم پرستارش گفت تا چهار ماه اتو کن که حساسیت نده ی کم سخته ولی اتو میشه حتی من خشک کن هاشم ...

ما کریر و کالسه رو از خواهر شوهرم گرفتیم دیگه نخریدیم. بچه اون ۵ سالشه. البته من تمام وسایل کریر و کالسه رو کامل شستم. تخت و کمد رو سفارش دادیم و خریدیم. لباسها رو هم چند دستی خودم خریدم. مونده وسایل بهداشتی و اولیه که حالا گفتم به همسرم هفته دیگه شنبه بریم ان شاله بخریم. دیگه میریم Müller یا dm یهو همه رو میخریم

یه سوال، تو قرص کلسیم هم میخوری؟ من تا حالا نخوردم. بعد هفته گذشته دکتر به خاطر معده ام بهم پنتوپراز ...

نه راستش من کلسیم نمیخورم ولی مولتی ویتامین مخصوص بارداری از دو ماه قبل انتقالم دکتر گفت شروع کنم تا پایان بارداری بخورم به علاوه ویتامین دی و از هفته ده هم قرص اهن شروع کردم گفت تا پایان بارداری بخورم

میشی ۵هفته و سه روز عزیزم  از امروز تا روزه انتقالت چند روزه +۱۴+سن جنینت÷۷

ممنون گلم🥰🥰🥰

ساک جنین مشخصه تو این هفته؟ چون دکترم گفته برم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!