2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
جنین شناسی زنگ بزنی میگن چند تا جنین داری  ولی چون روز ۵ گفتن بلاست براش انتقال میدن و معلوم نم ...

عزیزم اول بلاست میکنن بعد فریز میکنن یا ۳ روزه فریز میکنن موقع انتقال میذارن که بلاست بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول بلاست میکنن بعد فریز میکنن یا ۳ روزه فریز میکنن موقع انتقال میذارن که بلاست بشه؟

تا جایی که من میدونم اول فریز میکنن بعد در میارن بلاست میکنن این خانم که انتقالش فرشه همون اول براش بلاست میکنن 

ببخشید عزیزم بدلیل آنفلوانزا سردرد شدید شدم رفتم استمانیفن خوردم و رفتم یک ناهار بزارم  بعد شو ...

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی

انشالله زودتر بهبود پیدا کنی منم تقریباً داره میشه یک ماه که ویروس گرفتم هنوز سرفه باهامه 

من دوتا کاربری دارم یکی اینه که شخصیت آرومم داخلشه 

یکی دیگه دارم که اگه اونو شوهرم ببینه تیکه تیکم می‌کنه انقد که تاپیک راجبش زدم😂

توام دوتا کاربری درست کن ، اگه یه وقت گفت بده ببینم یا خودش کنجکاوی کرد ، اون شخصیت ارومت واسش رو بشه

حتی هر موقع میام رمز رو از حفظ میزنم که خودش نتونه وارد بشه

انشالله خیره عزیزم اصلا بد به دلت راه نده آناتومی هم میری همه چیز اوکیه😍

منم خواب دیدم باردار شدم ، عقبم که زده بودم ، باعث شد امیدوار شم بیبی چک بزنم :/ که منفی بود اصلا نفهمیدم خوابم چی بود

زیاد به خواب توجه نکن خدا خودش مواظبه😌🫂

پانیذ جان خیلی دوست دارم مشاوره برم

ولی انگار یه چیزی مانعم میشه نمیدونم چطوری توصیفش کنم

من متاسفانه خودکشی کردم تو سن پایین تر ، منجر به چند روز بی هوشی و شستشوی معده شد

و عوارض بعدش...

خودم می‌دونم چیه!!!! منظور از حرف قبلیم این بود راه فرار میخواستم که از شوهرم گریز کنم

مثلا طلاق ،یا مرگش یا حتی مرگم

نمیدونم چرا انقد ازش زده شده بودم اگه یک درصد خانوادم حمایتم میکردند راه طلاق رو پیش می‌گرفتم :/

مشاوره تلفنی ام که یه بار خیلی حالم بد بود بهش زنگ زدم رو حرفام تلفن رو قطع کرد همون ۵ دقیقه ی اول :/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کلی تایپ کردم پرید 😪 خلاصه الان میگم با خدا خیییلی حرف بزن و محل هیچ کس و نگاهاشون اصلا نده&nbs ...

فداتشم مهربونم

می‌دونی چیه من تکلیفم با خودم معلوم نیست ، هم دوست دارم مادر بشم هم دوست ندارم 😞

بخاطر شرایط زندگی که داشتم میترسم بچه دار بشم دوباره همه چیز مثل اول بشه

از این ورم که حسرت مادر شدن رو دلمه و داره دیوونم می‌کنه 

نمیدونم چیکار کنم هنوز با خودم اوکی نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم اول ازمایش خون برای بارداری بده ،خیالت راحت بشه بعد برو دکتر ،سونو بشو که ببینه علت تاخ ...

سلام مهربونم 

آزمایش که نمی‌دم حالم از هرچی ازمایشع بهم میخوره 

انقد ک این ۱۰ سال آزمایش دادم و خورد تو ذوقم

حتی اگه یه روز عقب میزدم میرفتم آز :/

نهایت به بار دیگه بیبی چک میزنم

بعد ۲۰ روز تاخیر نشون میده دیگه ؟ بیبی چک ک چه عرض کنم سونو هم برم اگه باردار باشم دیده میشه

آره متاسفانه پی سی یو هستم و تیروید کم کار دارم

قبلا پی سی یو نبودم تازه این مرض اومده تو جونم 😵‍💫

شما میگی کلا بیخیال بشم بعد عید برم دنبال دکترا

یا خطرناکه الان برم سونو کنه؟ ببینه دردم چیه؟

آخه بعد عید دوباره می‌خوام واسه انتقال برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مهربونم  آزمایش که نمی‌دم حالم از هرچی ازمایشع بهم میخوره  انقد ک این ۱۰ سال آزمایش ...

عزیزم دلم حاله دلتو تکتک حرفاتو درک میکنم میدونم سخته اما ما زن ها ادم های قویی هستی پس فقط خودتو ارزوتو دنبال کن روش تمرکز کن نزار اطرافیان ناراحتت کنن باور کن ارزششو نداره زندگی رو با فکرای بد بگزرونی 

ما پلی کیستیکا این عقب افتادنا عادیه من بعضی وقتا سه تا شش ماهم پری جون تشریف نمیاره به خودت برس پیاده روی کن و بعد عید به امید خدا برو دنبال کارای انتقالت شکر خدا باز جنین داری پس امیدوار باش که خدا بلاخره در رحمتشو به روت باز میکنه و با اومدن بچه زندگیت زیرورو میشه ببخشید زیاد فک زدم 

منم انتقالم بعد عیده 

سلام خوشجل مشجلا خوبید نینیاخوبن😘😘😘 من امروزکارت جنین وگرفتم خوب بود خداروهزارمرتبه شکر حالم ...

سلام عزیزم منم ذخیرم پایین فک کنم تخمک اهدایی بگیرم.شرایط تخمک اهدایی چجوریه خودتون انتخاب میکنید چند تخمک بردارید.

الهی من متوجه نشدم این براتون سوال بود والا جواب میدادم م یکسال مام رفتم همه چی عالیه فقط گرونه

شما ذخیره تون چند بود منم مام رفتم وقتی فهمیدم ذخیرم پایینه دودل شدم.دیگه نرفتم میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

عزیزم دلم حاله دلتو تکتک حرفاتو درک میکنم میدونم سخته اما ما زن ها ادم های قویی هستی پس فقط خودتو ار ...

فداتشم مهربونم

توکل به خدا هرچی پیش بیاد قطعا به صلاحمه

نمیدونم چرا دیگه به اون ۹ تا جنین هم امیدی ندارم

وقتی هموشون گریدشون آ بود ولی تو ذوب شدن از بین رفتن،

کار این سینا هم بد نیست که بندازم گردن مرکز

انشالله که سال خوبی برات باشه😍 به خواسته ی قلبیت برسی

دقیقا وقتی فکر منفی میکنم موج منفی وارد زندگیم میشه

باید خیلی رو فکرم کار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مهربونم  آزمایش که نمی‌دم حالم از هرچی ازمایشع بهم میخوره  انقد ک این ۱۰ سال آزمایش ...

عزیزم

اگه به امید خدا میخوای بعد عید بری برای انتقال

به نظرم همین ماه برو دکتر ،ببین چرا پری نشدی

چون در نهایت باید شرایط رحم به امید خدا برای انتقال آماده بشه

امپول هم سرخود نمیتونی بزنی به نظرم حتما با مشورت دکتر باشه

شما ذخیره تون چند بود منم مام رفتم وقتی فهمیدم ذخیرم پایینه دودل شدم.دیگه نرفتم میشه راهنماییم کنید ...

۰/۷

مام ۴ماه بایدبری تونوبت بعد اصلا نمیزاره دونروببینی

من یه واسطه پیداکردم

یک ماهه برام پیداکرد

۴تاکیس بودن.

ازدوردیدم یکیو انتخاب کردم

خدایابه امیدخودت🌺
فداتشم مهربونم توکل به خدا هرچی پیش بیاد قطعا به صلاحمه نمیدونم چرا دیگه به اون ۹ تا جنین هم امیدی ...

عزیزم بلاست نشدنه جنینا تو همه ی مراکز هست برایه همین من هیچ وقت ریسک نکردم تو مام زنه ۹تا جنین داشت هیچکدومش بلاست نشد با اون همه تعریفو تمجید

سلام دوستان میشه بگید شیاف و آمپول پروژسترون رو چجوری قطع کنم؟ماما بهم گفت کم کم قطع کن یهو قطع نکن توی۸روز بهم گفت قطع کنم 

من الان خودم گفتم مثلا یک شب شیاف بزارم یک شب آمپول تا۸روز بعد قطع کنم اینجوری خوبه؟