2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجا میرید تو چه مرحله ای هستید

من رویان میرم ، بچه اولمم رویان باردار شدم الان برای دومی میخوام تعیین جنسیت کنم ،،ولی آنقدر برام آزمایش و مراحل نوشتن که سر بچه اولم اصلا اینطوری نبود خودم تعجب کردم اینم چون گفتن ناباروری بدون علت دارید نوشتن نمیدونم ،،، مثلا هم دکتر هماتولوژی نوشتن هم دکتر قلب هم ایمونولوژی هم انکولوژی هم آزمایش کاریوتایپ برای هردومون هم آزمایش بررسی مولودی که نمیدونم چیه ،، میخواستم بدونم همه تعیین جنسیت ها اینطورین یا من چون بچه قبلیمم میکرو بود اینطوریه ، یعتی همسرم پشیمون شده چون هزینه ها خیلی میره بالا اینجور که اینا میگن درضمن یه چیزی هم نوشتن مثل عکس رنگی هست ولی اون نیست اونم باید انجام بدم کلا گیجم کردن

ان شاءالله همه چیش تااخرعالی پیش بره وسال بعداین موقع نینیا بغلتون باشن😘😍😍😍😍 دکترتون کی بود؟

مرسی عزیزم🥰♥️♥️♥️

من شهرستانم پروفسورنسرین جلیلیان

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
من رویان میرم ، بچه اولمم رویان باردار شدم الان برای دومی میخوام تعیین جنسیت کنم ،،ولی آنقدر برام آز ...

هزینه اا که نگو واقعا کمر شکنه تازه سال ایندم قراره ۲۰ تا ۳۰ درصد گرون بشه خدا بهمون رحم کنه

سلام چن تا جنین بوده چن روزه؟ من روز دهم تست زدم خط افتاد کاملا مشخص بود... انشاالله برا شمام مثبته... ولی الان باردارو و خ افسرده و ناراحت میخام سقط کنم دودلم... پسرم تازه یکسالشه و شوهرمم کمکم نیست

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻