2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام پروانه جان من این هفته پیش زنداداشم بودم  زایمان کرده بود  دیگه ختم سوره رو جا موند ...

سلام عزیزم نمیدونم از کجا جا موندی ولی از ترسو جون به تر تیب برات مینویسم ترسو ۶۸ haniiijoon.سحربانو۶۸ گونشم barara372نگار ۸۰ بوده این چند روز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ببخشید چرا تو ختم ها کم شرکت میکنید اجباری نیست ولی واقعا خوبه الان دو دور خوندیم تو لیستمون شکر خدا دو نفر باردارن والله من تاپیک های دیگه میزارم از ۴۰ نفر بیشتر میشیم نمیدونم چرا اینجا کم شرکت میکنن فوقش ده دقیقس دیگه 

والا دقیق نمیدونم ۱۱ بهمن انتقال دادم . من فک میکردم از روز انتقال حساب میشه ولی تو سایت خوندم ۱۴ رو ...

دکتر من میگه ضرر نداره

حالا شما پرسیدی به من خبر بده

بپرس که باید تا کی بخورید؟

دوستان ببخشید چرا تو ختم ها کم شرکت میکنید اجباری نیست ولی واقعا خوبه الان دو دور خوندیم تو لیستمون ...

پروانه جون، ان شااله که با ختم هایی که می ذارید و دعاهایی که در حق هم میکنید، هم شما و هم سایر دوستان این جمع حاجت روا بشید.

من از دو ماه پیش نیت صد روز سوره یاسین کردم و هر روز به نیت همه دوستان این جمع و سلامتی نینی خودم میخونم، توی ختم های شما شرکت نمیکنم، چون میترسم خدای نکرده نخوندم و شرمنده بشم.

پارسال میکرو کردم جواب نداد، امسال خدا رو شکر طبیعی باردار شدم. مشکل ذخیره تخمدان، اسپرم، سقط مکرر، ...

به سلامتی عزیزم

چه کارایی کردین که طبیعی باردار شدی ؟

وقتی میکرو کردین چند تا تخمک داشتین ؟

پارسال میکرو کردم جواب نداد، امسال خدا رو شکر طبیعی باردار شدم. مشکل ذخیره تخمدان، اسپرم، سقط مکرر، ...

میشه لطفا خانومابی که میدونن راهنماییم کنن دوبار کورتاژ شدم و شوهرم مشکل اسپرم شدید داره خودم ازمایش دادم عددapka پایینه یعنی خودایمنی بدنم زیاده بردم مرکز ناباروری اصفهان گفتن دوم پریودیت بیا برا مراحل ivf میخوام بپرسم کسی بوده همزمان با مراحل ivf عدد اپکا هم براش ببرن بالا چیکار میکنن اخه من تو گوگل خوندم باید خون ازش بگیرن و تو رحم بزنن و...اونوقت همزمان چجوری میشه؟

و اینکه من الان حدود ۳ هفته زمان دارم برا تقویت خودم چی بخورم ؟

واینکه از کی نشاسته بخورم بعد از انتقال ؟

میشه لطفا خانومابی که میدونن راهنماییم کنن دوبار کورتاژ شدم و شوهرم مشکل اسپرم شدید داره خودم ازمایش ...

عزیزم انشاءالله که خدا جواب سختیاتو با بچه سالم وصالح بده.شما اول باید برای تخمک کشی خودتونو تقویت کنید هم شما هم همسرتون تا جنینای با کیفیتی داشته باشد تقویت هم بهترین زمانش سه ماه قبل از تخمک کشی هست.

تقویتی ها اووبوست کوکیوتن ویتامین ای سی ویتامین دی۳

فرتیل اید اینا هستن برای خانما

برای آقایون فرتیل اید مردان  اسپیرژن  سلنیوم اینا هستن حالا بچه ها بیان بهتر میدونن تقویتیای آقایانو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

عزیزم به نظرم عجله نکنید بزار یه دو سه ماهی خودتونو تقویت کنید مخصوصا همسرتون بعد وارد سیکل تخمک کشی بشید

برای ایمنی هم باید اول به پزشک مخصوص ایمنی مراجعه کنید توی اصفهان دکتر شرکت هستن که در رابطه با ایمنی کار میکنن من خیلی تعریفشو شنیدم حتما یه سر پیش ایشون هم برو بعد انشاءالله برو برای کارای انتقال جنین

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میشه لطفا خانومابی که میدونن راهنماییم کنن دوبار کورتاژ شدم و شوهرم مشکل اسپرم شدید داره خودم ازمایش ...

عزیزم واسه این مشکل برو پیش دکتر شرکت یا شاکری اصفهان 

احتمالا سرم ای وی ای جی و قرص پردنیزولن بهت میدن

نشاسته هم از شب قبل از انتقال بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم واسه این مشکل برو پیش دکتر شرکت یا شاکری اصفهان  احتمالا سرم ای وی ای جی و قرص پردنیزولن ...

از دکتر تو کلینیک ناباروری پرسیدم‌من نلاید برم اول اونا درمان کنم بعد بیام گعت نه همزمان با کارای ای وی افت انجام میدیم 

اره عزیزم دفه قبل ۲۰ تا بود  داروهامم همینا بود که گفتی

عزیزم نی نی خوبه بسلامتی بدنیا اومد ؟من دوشنبه پانکچرمه بعد پانکچر میتونم برگردم اهواز ؟واسه شناسنامه جنین باید برم تهران ؟یا میشه نرفت تا انتقال؟