2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان. من امروز ۳۴  روز بعد انتقال رفتم سونو دکتر گفت دوتا ساک با کیسه زرده ست دیگه امیدی ...

عزیزم روز ۲۰ که رفتییک ساک دید با کیسه زده یا فقط ساک؟ سونو شکمی بود یا واژینال؟ به نظر من یکجا دیگه هم برو سونو

سلام به دوستان خوبم. ان شاء الله همگی خوب هستین 🙏🏻 بچه های من فقط 4 روز ان آی سیو بستری بودن. الان ...

عزیزم تبریک میگم خیلی. خدا را هزار بار شکر که بعد این همه سختی خدا کمک کرد و جیگرها صحیح و سالم اومدن بغل مامانشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز گفتن ۱۸تا جنین که ۱۴تاش قابل تعیین جنسیت هست تشکیل شده نفهمیدم اون ۴تا منظورش چیه گفت میزاریم ...

سلام عزیزم خیلی وقته که نرسیدم اینجا سر بزنم 

امروز اومدم پیامتو را دیدم

خدا را شکر همه‌چیز خوب پیش رفته 

شما هم داروتون سینال و هاش ام جی بود ؟ 

میشه بهم بگی سینال را چند درجه می‌زدی و سینال چند بود و مقدار هاش ام جی چطور بود؟؟

انشالله که به عالمه پسر تپل مپل برای انتقال داشته باشی.

سلام عزیزم خیلی وقته که نرسیدم اینجا سر بزنم  امروز اومدم پیامتو را دیدم خدا را شکر همه‌چیز خ ...

سلام نه عزیزم من سینال نبودم امپول اصلی پیورگان بود شبی ۱۵۰واحد و بعدش سیتروتاید و اچ ام ؛دکتر گفت با اینکه ذخیرت بالا نیست اما چون پلی کیستیک هستی باید سیکل با ترنز برات انتخاب کنم که همون سیکل سیتروتایده ؛فعلا نتیجه پی جی دی مشخص نشده انشالله که جنین پسر تو این پنج تا باشه ؛شما کی سیکل شروع میکنی؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
میفهمم الان چقد ناراحتی . برا منم دو بار این اتفاق افتاد حالم خیلی گرفته شد.بار سوم قبلش دکتر پیشنها ...

مرسی از دلداریت عزیزم

اره خیلی بهم ریختم

کلی برنامه ریزی کرده بودم 

خرید کردم

تو محل کارم گفتم و با همه هماهنگ کردم 

دیگه نشد دیگه

امروز هم رفتم دکتر سونو کرد ضخامت ۸.۲ بود

گفت اصلا تعجب می‌کنم چرا خونریزی داری همه چی عالیه

گفت شاید بخاطر آسپرین باشه دیگه کنسل شد دیگه 

رفت تا اردیبهشت

عزیزم روز ۲۰ که رفتییک ساک دید با کیسه زده یا فقط ساک؟ سونو شکمی بود یا واژینال؟ به نظر من یکجا دیگه ...

روز ۲۰ یک ساک با کیسه زرده بود دیروز دوتا بود دوتاشم کیسه زرده داشت. هر دو بار هم سونو واژینال شدم. عزیزم من چندین بار هست این چیزا رو تجربه کردم دو بار طبیعی و یکبار پارسال و یک بار هم امثال با میکرو این بلا سرم اومده البته قبلیا یا قلب تشکیل نمیشد یا توقف رشدخدا نصیب هیچکی نکنه هر مشکلی دیگه ای باشه یه راهی هست جز این هر ازمایشی که بگن انجام دادم و مشکلی نبوده. هر بار که این اتفاق میوفته داغون میشم کلا دیگه افسرده شدم😭

فدای تو بشم ۳تا بلاست بود بقیش دست خداست

ایشالله که بارداری

کی میری آزمایش؟؟امروز ۱۰ انتقالته؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
امروز ۹  هفته اینده انشالله دوشنبه ۳شنبه

دیدی نمیگذره این روزا هر ساعتش یه ساله.

خودتو با فیلم دیدن سرگرم کن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مرسی از دلداریت عزیزم اره خیلی بهم ریختم کلی برنامه ریزی کرده بودم  خرید کردم تو محل کارم گ ...

عه ینی دوباره ضخامت بالا رفت؟ چ عجیب. مال من تو اون دو تا سیکل تا ۷ میرفت بعد برمیگشت ۶. البته توودومی دیگه از ۶ و خورده ای بالا نرفت. 

ان شاالله دکتر بررسی کنه و بعد عید ی سیکل عالی داشته باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز ۲۰ یک ساک با کیسه زرده بود دیروز دوتا بود دوتاشم کیسه زرده داشت. هر دو بار هم سونو واژینال شدم. ...

الهی که این دفعه دیگه تکرار نمیشه اون خاطرات تلخ و همه چی ب سلامتی اتفاق میفته و ۸ماه بعد بغل شون می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به دوستان خوبم. ان شاء الله همگی خوب هستین 🙏🏻 بچه های من فقط 4 روز ان آی سیو بستری بودن. الان ...

وای خدا رو صدهزار مرتبه شکر

چقدر چشم به راه پیام ات بودم.مادر شدنت مبارک.

این روزا گوارای وجودت.وقتی کردی بگو اسم هاشون چی گذاشتی من مطمینم ما هیچ وقت همدیگه وروزایی که اینجا بودیم فراموش نمی کنیم.

شادی صدام کنید
روز ۲۰ یک ساک با کیسه زرده بود دیروز دوتا بود دوتاشم کیسه زرده داشت. هر دو بار هم سونو واژینال شدم. ...

حق داری عزیزم.‌خدا کمکتون کنه. من پنج هفته و یک روز رفتم دکتر سونو کرد. حالا رود بود یا هرچی دکتر فقط دوتا ساک دید که یکیشم خیلی کوچیک بود. حالا هفته بعد باید مجدد برم دکتر. شما با منخصص ژنتیک صحبت کردین؟ بارداری های پوچ اعلب ریشه ژنتیک دارن. شاید بتونن مشکلو پیدا کنن و فقط جنینهای سالمو اننقال بدن