2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
اروم باش فقط عزیزم ایشالله مثبته من دفعه اول بتام یه هزارو خورده ای بود که همه گفتن دوقلوعه

مبارکت باشه گلمممم منم دعا کن جواب مثبت ببینم🥰😘

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اروم باش فقط عزیزم ایشالله مثبته من دفعه اول بتام یه هزارو خورده ای بود که همه گفتن دوقلوعه

عزیزم شما علائم پریودی داشتین؟

در کل چ علائمی داشتین 

ببخشید عزیزم من دکتر برام تجویز نکرده ولی گرفتم که قبل از انتقال بخورم  فقط دستورشو نمیدونم رو ...

برا من روزی دو تا بود. ولی انتقالم ک فعلا دو سه ماهی عقب افتاد دکتر گف قطعش کنم و ۲۰ روز مونده ب موعدی ک میخوام برم برا شردع سیکل انتقال دوباره شروع کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره موقع پریودی قشنگ در درد داشتم و حتی لکه هم دیدم که یخ کردم خودم گفتم تموم شد دیگه 

منم از اول داشتم دیشب و صبح یخورده بیشتر بود ولی چیزی ندیدم🥲خداکنه مثبتشم

سلام دوستان بعداز تخمک کشی تاچندروز لک بینی میاد خیلی نگرانم؟آیا عادیه یانه؟

سلام عزیزم آره عادیه. ولی فک کنم بدنا با هم فرق دارن من ی بار ۵-۶ روز داشتم لک بینی و گاه خونریزی و بعصی وقتام فقط دو سه روز. ی فاصله کوتاه بینش و دوباره پریود زودتر از موعد. حتی بعضی از بچه ها بودن فاصله بینش رو هم نداشتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه من نکردم عزیزم تا نوزده بود فک میکنم همه چی عالی پیش رفت و طول سرویکسم ۳۷ اینا بود و با اینکه خود ...

وای چقدر اذیت شدی🥴

الهی🥲

خدا رو شکر که نی نی ها سالم به دنیا اومدن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سرنگ چرخشی چیه عزیزم حتی اسمشم ترسناکه

نه نترس اصلا هیچ فرقی نداده فقط قسمتی که سوزن به سرنگ وصل میشه یه حالت چرخشی داره باعث میشه بیرون نریزه الان عکسشو برات میفرستم ببین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه من نکردم عزیزم تا نوزده بود فک میکنم همه چی عالی پیش رفت و طول سرویکسم ۳۷ اینا بود و با اینکه خود ...

ممنونم که تجربه ات در احتیارمون گذاشتی 

خدا بچه هات حفظ کنه چه بارداری سختی داشتی.

شادی صدام کنید