2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من۱۲/۱برای خراش هیستروسکوپی کردم خونریزی زیاد دارم ودردای پایین شکمم گاهی خیلی زیاد میشه ...

منم همینجوری بودم یک وقتی درد داشتم وحشناک یک وقتی اصلا درد نداشتم دکتر بهم شیاف مسکن داده بود خیلی خوب بود 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از امروز با دستور پزشک استرادیول رو قطع کردم ،پروژسترون هم یه روز در میون میزنم دیگه ،آسپرین رو هم که دوباره شروع کردم ،دکتر گفت میخوام کم کم انوکسا رو هم قطع کنیم تا غربالگری همین دستور رو ادامه میدم.

بچه ها غربالگری دو نوع هستش؟؟؟ اون که میگن گرونتر هستش و دقیق تر، اسمش چیه؟ من نمیدونم دکترم کدوم رو برام نوشته میخوام همین که میگن دقیق تر هستش رو بدم

بچه ها من از امروز با دستور پزشک استرادیول رو قطع کردم ،پروژسترون هم یه روز در میون میزنم دیگه ،آسپر ...

عزیزم اوایل انتقال درد تخمدان طبیعیه نه شدت یه تیر کشیدنایی شبیه پریود

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام پروانه جان ؛عزیزم من امروز پانکچر شدم گفتن ۲۳تا تخمک بوده که ۲۰تاش قابل تزریق حالا این یعنی چی؟ ...

سلام عزیزم انشالله همش جنین بشه یعنی کلا ۲۰تا تخمکت قابل باروری بوده احتمالا اونا سایزشون کوچیک بوده 

کی بهت جوابشو میدن 

گفتن چهارشنبه بدظر زنگ بزن بگیم چند تا جنین شدع نمسدونم جواب تعیین جنسیت هم میگن یا نه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
بچه ها من از امروز با دستور پزشک استرادیول رو قطع کردم ،پروژسترون هم یه روز در میون میزنم دیگه ،آسپر ...

واااای آنوکسا رو قطع کنه؟

چقدر باااحااال😭

مگه داریم؟! مگه میشه؟!

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها از چند هفته تشخیص میدن سرکلاژ لازمه یا نه؟ من چون دوقلو دارم همش میترسم از دست بدمشون. شبا همش خواب آشفته میبینم😩

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....