2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بچه ها بعد از عید انشالا کلی انتقالی باهمیم 😻بچه ها میترسم با ضخامتم بالا نره ☹️بچه ها چیکار کنیم ق ...

عزیزم دکتر بهت دارو نداده برا پرولاکتین؟ اگه قطع کرده هم کاش حرف بزنی ک دز کمتر بده ولی قطع نشه. برا من تا ۱ پایین اومده بود دکتر قطع کرد بعد یکی دو ماه دوباره زیاد شده بود البته خیلیم نه ولی ۴۷ بود ک بازم زیاد بود . الان هفته ای نصف قرص کرده تا بعد عید ان شاالله.

منم چون چند بار مشکل ضخامت پیدا کردم دکتر دو ماه برام استرادیول از روز سوم پریود  و دوفاستون از روز ۱۲ پریود داد روزی یکی. نمیدونم اثرگذار میشه برام یا نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، ای جااااااان، الهی که همیشه خوش خبر باشی یادت نره که خدا برات معجزه کرد پس خواهرانه میگ ...

عزیزدلم ببخشید من فکر کردم شما مثبت شدید، ولی اینو بگم اینقدر بقول اطرافیانم لفظم سبک هست( یعنی هرچی میگم اتفاق میفته از لچگی اینطور بودم) که ایمان دارم با اولین انتقال مامان میشی عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️ خیلی ممنون بابت حرفهای گرم و گیرات🙏🙏🙏 ایشالله که همگی از جمله آلائه جان و جانان و تالشی و رز و … مثبت میشید و شیرینی شنیدم صدای قلب جوجوکتون رو با همه وجود حس میکنید❤️❤️❤️❤️

بچه ها من تو یه تاپیک دیدم یه خانومی با فولیکول ۸باردار شد و میگفت که هرشب قبل خواب میگفت (خدایا به معجزه تو محتاجم) 

لطفا هر شب این جمله را تکرار کنید بعد بخوابید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اگه لیپوفید همون اینترالیپید باشه، از زمان مثبت شدن جواب آزمایش. اگه انتقال داری، قبل انتقال هم برات ...

ممنونم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خب خدا رو شکر تردیدت برطرف شد 😂 رساله در یکسری از موارد ایراد و کم و کاستی داره بهرحال نوشته ی دست ...

سلام

نه عزیزم خیالت راحت .من که ول نکردم.هنوزم شاغلم.تازه میخام کم کم برم سراغ دومی و بقیه جنین هام انتقال بدم.ببینم خدا چی میخواد

انشالله شما و همه ی دوستانی ک منتظرن زودی مامان بشن

الحمدلله خدا بهتون ببخشه ان شاء الله حاجت روا بشین من معمولا دوستایی که لایک میکنن اسمشون رو مینو ...

مرسی عزیزم

امیدوارم شما و‌همه عزیزان 

به مراد دل برسید 

و مراد دلتون خیریت باشه واستون ❤️🙏