2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
اره خیلی شرایط ات سخته. تعجب می کنم این حجم حالت تهوع باید یه راه حلی داشته باشه.

اینقدر احمقم هر دفعه رفتم پکتر یادم میره بگم شاید یک کاری بکنه منم ۱۲وقت دکتر دارم قبلش باید برم سنو شما واژینال میری یا شکمی

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقویتی خودت یاهمسرت؟ به همسرمن تقویتی نداده😥

حتما بده من سری اول ندادم از ۱۲ تخمک شد ۹تا جنین که ۴تاش قابل تعیین جنسیت بود دکتر منم نداد خودم گرفتم بهش دادم البته اینم بگم شوهر من مورفوژی داره خودمم که دیگه نگم خودمو ترکوندم انقدر خور م

حتما بده من سری اول ندادم از ۱۲ تخمک شد ۹تا جنین که ۴تاش قابل تعیین جنسیت بود دکتر منم نداد خودم گرف ...

به خودم 

کلسیم

امگا

ویتامین د

فولیک اسید

رویال ژلی

کوکیوتنویتامین ب۶

دوتاهم امپول ب۱۲

خدایابه امیدخودت🌺
اگه تعیین جنسیتم میکنی ۴۵ دقیقه قبل نمونه به شوهرت قهوه ی غلیظ بده اینو به من گفتن رو پسر شدن اثر دا ...

الهی

قهوه روبراتعیین جنسیت ای وی افم میگن؟

براطبیعی اقدام کردن قهوه باعسل شنیدم

خدایابه امیدخودت🌺
من سلنیوم کیوتن ویتامین ای دی سی ال ارژنین  مگه نمیگی دونرت تو سیکله اینارو حداقل باید دوماه ب ...

ایناروهمسرم بخوره یاخودم؟

هیشکدومو نداده

دونرمم اون هفته سونوشداین هفته رفت توسیکل قبلش چیزی نداده بود توسیکل بهش داروداده

خدایابه امیدخودت🌺