2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
دوستان کسی اطلاعی داره من هموگلوبین خونم زیاده دکتر گفت یعنی غلظت خون داری حالا غیر از اسپرین درمانش ...

همون دکتر باید بگه راهش چیه من شنیدم میگن خون بدی یا حجامت ولی همون از دکتر پیگیری کن.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ممنون عزیزم خیالم راحت شد اخه تو اتاق عمل یه لحظه ندونسته سرم رو بالا اوردم دکتر گفت نباید سرتو بلند ...

شاید همون لحظه برای انتقال اونطور بوده که سرتونو بالا نیارین، ولی کلا من از روز اول تو خونه کارهای خودمو انجام میدادم ولی جارو نمیزدم و مواد شوینده قوی استفاده نمی کردم، 

ولی آشپزی و کارها همه با خودم بود، یعنی تا جایی که تونستم حواس خودمو پرت کردم، چند تا سریال هم دیدم 😅

تغذیه عادی هم داشتم، فقط ادویه کم استفاده کردم، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیروزه جان من شرح حال شمارو نمیدونم ، ولی دکتر من هم بمن کفت تخمک اهدایی ، دوماه بعد طبیعی بطور نابا ...

عزیزم من خودم باردارم 😊 

@خانومیییی جواب ایشون رو داده بودم جنین اهدایی میخواستن 

انشالله همگی به مراد دلمون برسیم خیلیا با یه جنینم مامان شدن به اینا فکر نکن ولی من هم میخوام فیزیوت ...

سلام عزیزم خوبی پانکچرشدی؟ چندتاجنین برات تشکیل شد؟ انشاالله ایندفعه  به مراددلت برسی گلم

عزیزم اگه تخمک اهدایی میخواین باید شماره یکی دیگه رو بدم بهتون چون دکتر برای این کار یه نفر توی مطبش ...

نه عزیزم من خودم باردارم دو قلو دارم خداروشکر شماره دکتر برای کسی میخواستم 😊

نه عزیزم من خودم باردارم دو قلو دارم خداروشکر شماره دکتر برای کسی میخواستم 😊

من و شما فکر کنم هم سن بارداریمون یکیه و هم تعداد نی نیهامون

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام  قرار بود خبر بدم بهتون من امروز روز 14 بود  دوباره بی بی زدم و منفی بود امروز دا ...

عزیزم شرایط آزمابش اسپرم تون به چه صورته. اخه برا ما شکل و تحرک جلو صفره  و اصلا اجازه شروع ای وی اف نمیدن. گفت میتونی از بیضه بگیرید ولی شانست کمه  نمیدونم چیکار کنم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .