2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
[QUOTE=275653545]نه بچه ندارم 😔 بله جنین نداشتم و دوباره پانکچر کردم  پانکچر سوم چند تا جنین ...

۸ تا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاالله این دفعه نی نی میاد.خدا بزرگه.توکل‌کن و ازش کمک بخواه

ان شاالله توکل بخدا 🤲🤲مرسی عزیزم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی عزیزم؟؟میگم پروانه اگه جنین تشکیل بشه وتوی تقسیم سلولی ضعیف باشه باز هم این مربوط میشه به تخمک ...

سلام عزیزم من یه بار یکی از جنینام اونجوری بودن از دکتر پرسیدم گفت هم میتونه از اسپرم باشه هم تخمک جنین شناس بهتر میدونه از اون بپرس راستشو بخوایی منم نپرسیدم چون فکر کردم شوشو سالمه نگو ایشون داغون بودنو ما بی خبر از اسپرم بود

عزیزم چیزی نمونده دیگه من و بگو هنوز ۱۱ هفته دیگه مونده🤪🤪🤪انقدر نفس تنگی دارم که نمیدونم این ۱۱ ه ...

ایشالا این ۱۱ هفته برات مث ۱۱ روز بگذره 🙏🙏 

اخی عزیزم درکت میکنم نفس تنگی رفلاکس معده .. 

حتما عزیزم دعا میکنم قابل باشم😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خانم هایی که انوکسا دارید وباردارید همچنان دور ناف می زنید؟ دکتر دیروز به من گفت بزن دور بازو یا را ...

من برام سخت بود دیگه دور ناف 

فک‌کنم از انومالی به بعد تو ران پا میزنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ایشالا این ۱۱ هفته برات مث ۱۱ روز بگذره 🙏🙏  اخی عزیزم درکت میکنم نفس تنگی رفلاکس معده ..&nbs ...

انقدر نفس تنگیم شدیده که امروز اومدم دکتر ترسیدم 

حتما لایقی عزیزم ان شالله بیای و عکس گل پسرت رو برامون بزاری و به سلامتی بغل بگیریش 

راستی اسنش رو چی میخوای بزاری

سلام عزیزم من یه بار یکی از جنینام اونجوری بودن از دکتر پرسیدم گفت هم میتونه از اسپرم باشه هم تخمک ج ...

والله پرسیدم هیچی نگفتن فقط گفتن توی تقسیم سلولی ضعیف بودن برای همین فریز نکردن بخدا این دکترا آدمو دیونه میکنن هیچی نمیگن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@نازدخت2     نازدخت جون حالت خوبه رفتی برای سونو قلب نی نی

سلام عزیزدلم ، خوبی؟ نی نی جان خوبه؟؟ بله خداروشکر صداشم شنیدم ولی این روزها خیلی افسرده ام و در هر مرحله خاطرات جوجه ام یادم میاد 😔 روبراه نیستم عزیزم ، با شغلم سرگرم میکنم خودمو . مثل بارداری قبلی ام و تهوع و .. ندارم . خداروشکر . 

شما چیکار میکنی؟ رفتی سونو قلب؟ 

بچه های دیگه چیکار کردن ، آلائه جون و جانان و تالشی و رز و بقیه ؟ 

خیلی وقت نمیکنم بخونم ، از بچه ها کسی باردار شده ؟ 

چقدر سوال پرسیدم الان پشیمون میشی ازینکه حالمو پرسیدی🤣🤣🤣

یعنی جنین اهدایی بخوای بگیری نمیگن کیفیتش مثلا آ هست یانه ؟؟؟

خودتون زوج نمی‌شناسین ک ببرین یا میتونین از این واسطه ها بگیرین یکی از آشنا های ما اهدایی گرفتن و جنیناش خوب بودن همون بار اول هم گرف 

انقدر نفس تنگیم شدیده که امروز اومدم دکتر ترسیدم  حتما لایقی عزیزم ان شالله بیای و عکس گل پسرت ...

بهارک جان خوبی عزیزم؟ نگران نباش طبیعیه تنگی نفس ، کمی تغذیه ات را مدیریت کن هم حجمش هم زمان خوردنش، این هفته های آخر اذیت میشی ولی ارزششو داره قربونت برم ایشالله براحتی و سر وقت زایمان کنی ❤️❤️❤️💋💋💋

سلام عزیزم من یه بار یکی از جنینام اونجوری بودن از دکتر پرسیدم گفت هم میتونه از اسپرم باشه هم تخمک ج ...

میدونی پروانه فکرمیکنم از اسپرم باشه آخه تخمک که جنین شده توی رشدش ضعیفه.همسر منم خواب کافی نداشت رانندگی هم کرده بود بنظرم ایناهم تاثیر میذارن روی اسپرم.البته موروفش هم که۲ بوده.ولی این دکترا هرچی رو به تخمک ربط میدن حالا اگه اسپرم هم باز خوب نباشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خودتون زوج نمی‌شناسین ک ببرین یا میتونین از این واسطه ها بگیرین یکی از آشنا های ما اهدایی گرفتن و جن ...

فیروزه جان من شرح حال شمارو نمیدونم ، ولی دکتر من هم بمن کفت تخمک اهدایی ، دوماه بعد طبیعی بطور ناباورانه ای باردار شدم ، امیدت بخدا باشه، اوابوست هر روز دوتا و عسل و دارچین زیاد خوردم 

سلام شمانرفتید انتقال؟ برای تعیین جنسیت چندم قاعدگی انتقال میدن؟ هزینه اش چقدرش ه؟ ببخشیدمیخام برم هنوزموقعیتش جورنشده

.اللهم صل علی محمدوال محمد.