2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
باید ارتوپد بنویسه و بعد دکتر زنان تایید کنه ؟ دکترای رویان فکر نکنم تایید کنن چون خیلی به این چیزا ...

نه عزیزم دکتر زنان بنویسه و تایید کنه خودشون ارتوپد هستن فقط برای بیمه تکمیلی به جای فیزیوتراپی رحم قید کنن فیزیوتراپی لگن انجام شده

دقیقا همینطوره که میگی اصلا اعتقادی به این چیزا ندارن

من دیروز نوبت سونو پستان داشتم

خیلی تعجب کردن که چرا قبل از آی وی اف چک نکردن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
چقدر عالی 👌👌👌 بهارک جانم گفت خیلی مفیده پس اگه بشه انجام بدیم خیلی خوبه

منم همین نظرو دارم، ما همه تلاشمونو می کنیم دیگه ببینیم حکمت خدا برامون چی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست درد نکنه ممنون از تو ضیحاتت فقط همه کاراش از طریق واژیناله درسته شما انجام دادید.

خواهش می کنم عزیزم.

آهسته جون دیگه پوست هممون کلفت شده مگه میشه کاری بخوان انجام بدن و واژینال نباشه  

بله منم اسفند پارسال انجام دادم خیلی عمل راحتی بود فقط سعی کن دو روز اول استراحت کنی

به سلامتی انشالله کلی جنین پسر اصلا سنو نشدی تعداد فولیکولو بهت نگفت

روز ششم رفتم سونو شدم به دستیارش گفت سه تا راست فولی ۱۲و سه تا چپ فولی ۱۲و بقیه زیر ده من پرسیدم گفت هنوز برای تعداد خیلی زوده ؛فردا میشم روز نهم بازم سونو دارم بنظرتون تاذچند روز بازم باید سونو برم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ببخشید من الان پیامتونو خوندم واقعا ممنونم که راهنماییم میکنی من ابن سینا میرم با دکتر طرازی بودم ول ...

خواهش می کنم عزیزم، همه دوستانی که اینجا هستیم از تجربیات هم استفاده می کنیم، به این امید که همه منتظرها زودتر جواب بگیرن ❤ 

عزیزم من شهرستان میرفتم که نتیجه نگرفتم، ولی مام رفتم با خ دکتر علیرضایی و خداروشکر بار اول جواب گرفتم ❤ 

سلام دوستان.یه سوالی هست ذهنمو مشغول کرده

میگم من یه مدتی هست که خونریزی پریودم کم شده اول هفت روزه کامل خونریزی داشتم الان شده دو روز بقیش هم تا روز پنجم لکه میاد بنظرتون علتش چیه؟؟

من یادم رفت از دکتر بپرسم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان.یه سوالی هست ذهنمو مشغول کرده میگم من یه مدتی هست که خونریزی پریودم کم شده اول هفت روزه ...

سلام عزیز. به من گفت تاثیر داروهاست

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خودم هیچی شوهرم اسپرمش کم بود 

سلام 

قرار بود خبر بدم بهتون

من امروز روز 14 بود 

دوباره بی بی زدم و منفی بود

امروز داروها رو قطع میکنم

صبح به شوهرم گفتم بیا بریم دنبال جنین اهدایی 

چون دوباره هم بریم تخمک کشی و اینهمه انتقال بخاطر اینکه اسپرم ضعیفه کیفیت جنین ها خوب نیست و مثبت نمیشه 

الان من 6تا جنین سه روزه داشتم جنین شناس گفت باید تبدیل کنی چون کیفیت خوبی ندارن الکی هزینه نکنی و انتقال بدی 

اول تبدیل کن اگه قرار باشه از دست برن الکی انتقال ندی 

دوتا رو تبدیل کردم که از دست رفتم

دوتا هم با رضایت کتبی خودم انتقال دادم که متاسفانه نشد

به اون دوتا هم امیدی نیست 

میخوام برم ببینم شرایط جنین اهدایی چیه 

اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
خدا خیرت بده رادیس جون خیلی برام دعا کن

اگه قابل باشم حتما عزیزم 🥰🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببخشید شما چند بار پانکچر شدین؟عوارض چی داشتین؟

من تابحال سه بار پانکچر کردم .منظورتون از عوارض چی هست ؟ عوارض بعد از هر پانکچر؟ بعد از پانکچر بعضی ها با توجه به شرایط بدنشون ممکنه هایپر بشن که با رژیم غذایی و پریود شدن بهتر میشه .اگه منظورت عوارض کلی داروهای هورمونی که استفاده میکنیم من دچار کیست سینه و فیبروم رحم شدم  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزیزم دکتر زنان بنویسه و تایید کنه خودشون ارتوپد هستن فقط برای بیمه تکمیلی به جای فیزیوتراپی رحم ...

به مشکلان ایمنی و آمپول و سرم هم اعتقادی ندارن ..دکتر ایمنی رویان میگفت خیلی نباید با ایمنی بازی کرد.. آره برای منم سونو سینه ننوشتن ولی خودم تحت نظر  هستم دکتری که میرفتم بهم گفت بود قبل از پانکچر سونو داپلر سینه انجام بدم بعد برم ولی من انجام ندادم و رفتم 🫣 ترسیدم برم انجام بدم و همچنانم انجام نمیدم یهو بعد از عید میرم .

منم همین نظرو دارم، ما همه تلاشمونو می کنیم دیگه ببینیم حکمت خدا برامون چی هست

ان شاالله که جواب تلاشهامون رو بزودی زود همگی بگیریم