2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
بله بلاست بود،فک میکردم از لانه گزینیه،البته از دستگاهها هم میتونه باشه،ان شاالله هر چی هست خیر باشه

انشالله سعی کن اصلا به علایمت فکر نکنی فقط فکرتو ازاد بذار و ریلکس باش انشالله که مامان شدی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
به نظرت تو هفته اخر من مش کنم موهامو🤣🤣

به ریشه موهات و پوست سرت نخوره مهم نیست. من موهام از ۲۷ سالگی سفید شد. دیگه از اون موقع رنگ میکنم. اول بارداری هم اولین سوالم از دکتر همین بود🙊

دکترم گفت علمی ثابت نشده ولی سه ماه اول رنگ نکنی بهتره بعدش مشکلی نداره. مامام گفت رنگ کن ولی به پوست سرت نخوره. دیگه من از همون اول تونیک خریدم و استفاده میکنم ولی سعی میکنم به پوست سرم نخوره البته کمی اجتناب ناپذیره😶. حالا ان شااله وقت سزارینم مشخص بشه یکی دو روز قبلش میرم آرایشگاه و کامل رنگ میکنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ریشه موهات و پوست سرت نخوره مهم نیست. من موهام از ۲۷ سالگی سفید شد. دیگه از اون موقع رنگ میکنم. ا ...

من از اول عمرم کلا ی بار رنگ کردم الانم ی کم سفید اومده تو موهام گفتم قبل زایمان و جابه جاییم مش کنم که دیگه مامانم میگه نکن بزار زایمانت تموم شه و جا به جا شی بعدش با خیال راحت برو‌مش کن 

به سلامتی عزیزم شماهم تعیین جنسیتی؟ چندتابچه دارین؟ گفتین سری قبلی مثبت شدید بچتون دنیااومد؟

بله تعیینم دوتا دختر سری پیش مثبت شدم ولی متاسفانه رشدشمتوقف شد و دکتر دلیل خاصیم براش پیدا نکرد

دوستان برامون دعا کنید کیسه آب ساروگیتم پاره شده ا لان بردنش اتاق عمل. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره گلم الان پسرم ۱۳ ماهشه

الهی

خداحفظش کنه براتون

خوشبختیشو ببینید

😍😍😍😍

چقدرخوبه توتایپیک هستید وپاسخگویید واسترس بقیه روباتجربیاتتون کم می کنید 

زنده باشید⚘⚘⚘⚘🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
بله تعیینم دوتا دختر سری پیش مثبت شدم ولی متاسفانه رشدشمتوقف شد و دکتر دلیل خاصیم براش پیدا نکرد

وای منم نمیدونم چرااین کلمه رشدش متوقف شد همش تومغزمه که نکنه اینطوری بشم☹

توچندماهگی متوقف شد؟

دکترتون کیه؟

چندسالتونه؟

سوالام زیادشد🤦‍♀️😥

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان برامون دعا کنید کیسه آب ساروگیتم پاره شده ا لان بردنش اتاق عمل. 

فکرکنم ایشون دوستتونه باهم تلفنی درارتباطید؟

چقدرخوبه هوای همودارید😥😍

من به هیشکی نگفتم تواقدامم به جزهمسرم

سری قبلم سقط شد فقط همسرم بودبه هیشکی نگفتم😔

خدایابه امیدخودت🌺

عزیزم امروز تخمک کشی نداشتید؟؟ 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

خوبی عزیزم؟؟بسلامتی تخمک کشی شدید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مشکلتون چی بود عزیزم؟ من اولین انتقاله خراش دادم ۳شنبه انحام میدم البته

دوبار انتقال دادم منفی شد ۱/۱۲خراش دارم مشکلی ندارم همسرم یخورده کم تحرکی اسپرم داره

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔