2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سوالم این من اگه بخوام شهر خودم هیسترو بشم.فقط برم مام انتقالم رو انجام بدم به نظر شما نمیگن چرا همچین کاری کردی😅اخه دیدم شما هم هیسترو شهر خودت شدی انتقال رفتی مام.اخه هم از لحاظ اینکه بیمه قبول نمیکنن هم اینکه رفت و آمد و اینا سخته.بعد سوال بعدی همش میگم شاید قراره هیستروسکوپی دکتر تهران خیلی اوکی تر باشه البته بگم قراره یزد هیسترو بشم یعنی عمل اونا خیلی بالاتر از یزد؟ بعد اینکه دیدم دکترهای مام اون سیکلی که هیسترو میکنن قرص یاسمین میدن حالا من چکار کنم فکر نکنم یزد یاسمین بده یعنی خودم بگیرم بخورم این ال دی رو.گیر کردم هی میگم برم هی میگم نه 

میگم نهایتش بعد از هیسترو میرم میگم رفت و آمد برام سخت بود مجبور شدم شهر خودم هیسترو بشم اونا یعنی بدشون میاد؟میگن چرا تو کار ما دست آوردی؟🤐بعد یعنی تفاوتی بین عمل هاشون نیس که بگم تهران خوب‌تره؟ اخه یزد هم خراش میندازن همراه هیسترو دیگه نمیدونم بخدا،

میشه بگی چندم سیکل هیسترو کردی دارویی داشتی یا نه؟ بعد چند روز پریود شدی و رفتی اول پریود مام سونو شدی؟

منم شدیدا کم خواب شدم البته من سه ماهه اولم همینجور بودم بعد تو سه ماهه دوم بهتر شدم الان ی دو هفته ...

دقیقا دیشب به زور خوابم برد بعد از ۱۰ دوباره بیدارم دیگه همینه خوابم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم سوالم این من اگه بخوام شهر خودم هیسترو بشم.فقط برم مام انتقالم رو انجام بدم به نظر شما نمیگن چ ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

برا چه مشکلی میخوای هیسترو بشی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان من تا روز پنجم انتقال سینه هام بزرگتر و کمی حساس شده بودند و موقع دست زدن درد داشتند الان از صبح این حالت رفته و فکر می کنم کوچکتر شده. به نظر شما جنین دفع شده یا چی؟ کسی بوده یا شنیدین این حالت رو داشته باشه و مثبت باشه؟

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌