2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
خداروهزار بار شکر دیگه چیزی نمونده عزیزم 

آره خدا رو شکر. 🙏🏻🙏🏻دکتر میگه 35، 36هفته عملش می کنه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا سونو واژینال انجام میده  من بعد انتقال فقط یکبار سونو واژینال انجام دادم ک گف ساک تشکیل شد ...

عزیزم اولین باری که سونو واژینال شدین چند هفته بودین؟جز ساک کیسه زرده و جنین هم تشکیل شده بود؟

عزیزم اولین باری که سونو واژینال شدین چند هفته بودین؟جز ساک کیسه زرده و جنین هم تشکیل شده بود؟

بعد از اینکه آزمایش مثبت شد دکترم وقت سونو واژینال داد ک گفت پنج هفته و شش روزشه .

بله هم ساک بود هم گف قلب جنینات تشکیل شده ک واسم سونو نوشت هفته بعدش رفتم جای دیگه سونوگرافی از روشکم و صدای قلب دوتاشون و شنیدم 

@لیلوا   سلام عزیزم روز اول خنم سوره ی یس به نیت لاردار شدن شماست انشالله خدا حاجت دلتو بده&n ...

سلام پروانه جان ممنون عزیزم انشاالله با دعای خیر شما و به برکت قرآن منم لذت مادر شدن رو با بچه های سالم و صالح ببرم 

انشاالله که خدا این لذت رو نصیب همه چشم انتظار ها بکنه قسمت شما هم بشه

ان شالله این دو سه هفته باقی مونده هم به سلامتی میگذره 

منم سر دخترم ۳۶هفته کیسه آبم پاره شد و به دنیا اومد خداروشکر سالم سالمم بود و نه دستگاه رفت نه چیزی 

نه کارخاصی نکرد من کلا سه تا جنین بلاست داشتم دیگه همه رو با هم انتقال داد دیگه جنین ندارم امید اخرم ...

سحر بانو جان دیدم که مثبت شدی عزیزم خیلی خوشحالم برات انشاالله که این خوشحالی برات 100سال ادامه داشته باشه و هر سال این شادی ات رو بهمراه بچه های  سالم وصالح  جشن بگیرید

ممنونم اره سخته ولی بعدش لذت داره امیدوارم فقط افسردگی بهد زایمان نگیرم با این همه درگیری  راس ...

بهارک جون  انشاالله که بسلامتی زایمان کنی و اسباب کشی پر برکتی داشته باشی 

عزیزم از نظر من هیچ چالشی تو این دنیا از اسباب کشی و جابه جایی سخت تر نیس حتی آدم امیترسه یه جور حس دور از جونت در به دری به من میده ولی در عوضش هیچ مسافرت و تفریحی هم لذت بخش تر از ساکن شدن توی یه خونه تر و تازه جدید هم نمیشه 

چون وقتی میگذره و قشنگ جاگیر میشی و تکلیف همه جای خونه  وآدماش مشخص میشه  از نتیجه اش راضی بودی  تا چند وقت هر بار چای یا قهوه میخوری انگار که بهترین جای دنیا اومدی واسه تفریح 

انشاالله اونموقع که تجربه اش کردی بیا بهم بگو چقدر واست لذت داشته

بسلامتی عزیزم منم دخترم ۳۶ هفته بدنیا اومد کباب زیاد بخور واسه وزن بچه خیلی خوبه ان شاالله سالم بغلش بگیری

اگه فشار نداری لیدی میل و بستنی هم خیلی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بهارک جون  انشاالله که بسلامتی زایمان کنی و اسباب کشی پر برکتی داشته باشی  عزیزم از نظر م ...

ممنونم عزیزم والا من از اول زندگیم اولین باره میخوام جابه جا شم جون از ایران که اومدیم اینجایی که هستیم رو احاره کردیم و تا الان تقریبا شش ساله اینجاییم و اولین باره از اینجا خدا بخواد میریم خونه خودمون