2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه اولتو مدارس ایرانی میفرستی یا خارجی؟ برام سواله و اینکه بچت به زبون اونور مسلطه؟ و اینک ...

مدرسه ایرانی نداریم 

بچه ها خیلی زود زبان یاد میگیرن چون از یک سالگی هم مهد رفت کامل زبانشون رو مسلطه بهتر از فارسی 

فارسی فقط زبان محاوره ای و روزمره که تو خونه صحبت میکنیم رو متوجه میشه 

ما تو خونه فارسی صحبت میکنیم ولی چون اینجا از ی سالگی مهد اجباره زبان رو سریع یاد میگیرن

عزیزم اصلااااا نباید داروی تکراری رو قبول میکردی دکتر گفت سینال تصمیم گرفتم اگه سینال باشه باهاش ادا ...

بهش بارها گفتم من قبلا با این داروها بودم جواب نگرفتم اونم هر بارش گفت دفعه های قبل با ما نبودی انگار اچ‌ام‌جی ‌و ‌سینال اینو‌ میشناختن به خاطر اون یه کار دیگه انجام بدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
درسته عزیزم من یزد جنین فریز دارم اما زیاد نیست دوتا هست کیفیتش آ نبود اونا رو فریز نگه داشتم باور م ...

انشالله تا آخرش خوب پیش میره بد به دلت راه نده 

انشالله با اولین انتقالت مامان میشی ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
باران جون برات تاریخ سزارین مشخص نکردن؟؟ نگفتن چند هفته سز میکنن اونجا؟؟

اینجا هم اگه مشکلی نباشه، زود سز نمیکنند. از طرفی دکترم باید نامه بده برای بیمارستان. هفته دیگه باید با دکترم صحبت کنم.

عزیزم اصلااااا نباید داروی تکراری رو قبول میکردی دکتر گفت سینال تصمیم گرفتم اگه سینال باشه باهاش ادا ...

پروانه جون رفتی مام؟هزینش چقده الان

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرجان همسن هستیم😥 منم ۳۹سالمه من یکبارپانکچرشدم امادکترقوامیِ......خدابگم چیکارش کنه بعدعمل ا ...

اهدایی شرایط و هزینش چه جوریه؟

ببخشید جنین اهدایی میگیرید یا تخمک ؟؟

طرف رو‌میشناسید؟

سلام عزيزم ميشه بپرسم چقد بالا بوده؟ واسه منم يكيش بالا بود ولي ناشتام خوب بود من روزي نصف متفورمي ...

منم ناشتام خوب بود دوتایی بعدش۲۱۰و ۲۱۶ بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم چقد نگرانت بودم دخترت چطوره بهتره انشالله؟ دیابت بارداری ربطی به دیابت بچه نداره عزیزم نگران ن ...

خوبه هنوز نرمال که نشده بالا می‌ره چند بارم افت داشته مرسی که به یادم بودی  

دختر تو کجایی چقدر نکران خودت ودو قلوهات ودخترت بودم. دخترت خوبه آخر سرکلاژ کردی؟ دکتر برای دیابتت ...

سلام عزیزم خودت خوبی چی بگم از حال و روزم که تعریفی ندارم دخترم هم دیگه انسولین شده بهتره خداروشکر ولی باید کنترل بشه . خودم هم قند بارداری و بالا بوده قراره این هفته ببرم غدد ببینم چی میگه آره سرکلاژ شدم ۱۳ هفتگی

اینجا هم اگه مشکلی نباشه، زود سز نمیکنند. از طرفی دکترم باید نامه بده برای بیمارستان. هفته دیگه باید ...

به من تازیخ داده برا پایان ۳۹ هفته😫😫😫فکر کردم سز ۳۷-۳۸تازیخ میدن گفت نه زودترین روز ۳۹به علاوه یک روزه