2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
ممنون گلم امیدوارم تا اخر خوب پیش بره دفعه قبل هم مثبت شدم ده هفته رشدش متوقف شد انشالله این دفعه تا ...

عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی بغلش بگیری 

شما مشکلتون چی بوده که آی وی اف کردین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما. من ازمایش دادم خداوند رو هزار بار شکر مثبت شدم جنین ۵ روزه روز۱۳ بتا ۲۵۰. عزیزان بتا برا ...

خدا رو شکر عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم من زیاد فعال نیستم تو گروه ولی همه ی پیامها رو هر روز دنبال میکنم منم امروز روز سوم انتقالمه البته جنینه دو روزه وفریز برام انتقال دادن ولی هیچ علایمی ندارم خواستم ازتون بپرسم که شما علایم داشتیم واز کی شروع شد ممنون🌹🌹

سلام خانما. من ازمایش دادم خداوند رو هزار بار شکر مثبت شدم جنین ۵ روزه روز۱۳ بتا ۲۵۰. عزیزان بتا برا ...

سلام گلم مبارکت باشه

میگم من جنینام ۳ روزه هستن

اگه بخابم  ۵ روزه باشه  ۲ روز طول میشه ۵ روزه شه یا خود ۵ روز 

اخه به مرکز گفتم میگفتن باید دکترت تشخیص بده

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

دوستایی که این دو سه روز مثبت شدید😍😍😍😍😍 نارنجستان جون بهاره وکویین عزیز و تو آسمان آبی  جان 🥰🥰🥰🥰

همگی تبریک خدارو شکر انشاالله این شادی ابدی باشه براتون  ماهم خوشحال و پر انرژی شدیم انشاالله که با بچه های سالم و صالح خدا شادتون  کنه و خوشبختی بچه هاتون رو ببینید🌹🌹🌹🌹🌹🤲🤲🤲

آتوسا جان مبارکت باشه عزیزم انشاالله بسلامت بغلش بگیری وبا دلخوش نی نی ات رو بزرگ کنی و به ثمر برسونی

سلام گلم مبارکت باشه میگم من جنینام ۳ روزه هستن اگه بخابم  ۵ روزه باشه  ۲ روز طول میشه ۵ ...

سلام عزیزم ممنون. من خود دکتر چندتا از جنینام رو بلاست کرده بود و بقیه رو دو روزه یا سه روزه فریز کردن

خدا رو شکر عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم من زیاد فعال نیستم تو گروه ولی همه ی پیامها رو هر روز دن ...

ممنون عزیزم. من از روزای اول درد خفیف پریودی و سینه درد داشتم البته سینه م هنوز هم درد داره ولی دفعه قبل که مثبت شدم البته سقط شد هیچ نشونه ی خاصی نداشتم به نظرم اصلا به این چیزا ربطی نداره و بهش فکر نکن انشالله مثبتی🙏🙏

مرسي عزيزم  خودتون ميشناسيدش يعني دكتر خودتون هم بوده؟ چون نظراتو براش خوندم ميگن خودش ويزيت ...

در تایید حرف رعنا جان مرکز مام بیماراندای وی اف می فرستند پیش سودابه متین من دوبار باهاشون ویزیت شدم ماما فقط اطللاعات پزشکی وجواب ازمایش ها وسونو ها ثبت می کنه داروها ثبت می کنه وفشار ووزن کنترل می کنه بقیه موارد خود خانم دکتر انجام میدن با حوصله جواب ازمایش ها وسونو ها می بیوه وبه تمام سوال ها جواب دادند.عجله ای نداره سریع از اتاق خارج شه دستکاه سونو هم داخل اتاق شون بود.منشی ها هم خیلی برخورد خوبی داشتند البته چون من تهران نیستم دیگه تحت نظر ایشون نیستم اکه اشتباه نکنم تاکید می کنن اگه اشتباه نکنم با بیمارستان ارمان قرار دداد دارند

مطب شون گاندی سر کوچه بیمارستان دی

شادی صدام کنید

هزار بار مبارک ات باشه.ما کار خاصی به عدد بتا نداریم مهم همین مثبت بودنش

شادی صدام کنید
@گونشم   سلام عزیزم امروز ختم سوره ی مریم  به اسم شماست انشالله حاجت روا بشی وچراغ خخونت ...

سلام عزیزم. قربون لطفت🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ان شاء الله خیرش هزار برابر به زندگیتون خودتون برگرده. ان شاء الله حاجت روایی همه دوستان 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌