2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
دوستان سلام تیتربتای منم خداروشکر مثبت شد عددش1422هست ان شاالله قسمت همه

مبارکت باشه عزیزم 😍😍 انشالله تا اخر بارداری همه چی برت عالی پیش بره 

ببخشید یه سوال داشتم شما لکه بینی لانه گزینی هم داشتی؟ میخوام ببینم کسایی که مثبت میشن حتما لکه بینی لانه گزینی دارن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم خوبه من و شما یه جنین انتقال دادیم انقدر بتامون زده بالا    

خدا رو شکر انشالله تا اخرش خوب پیش بره کاش مال منم خوب باشه خیلی نگرانم این روزا نمیگذره هر مارکی میزنم خییلی کمرنگه

اخه کسی لک بینی میگیره دکترمیگه یه شیاف اضافه کن فک نمبکنم مشکلسازباشه،ازواژن جذبش میگن بیشتره وزودت ...

اسلام جانان عزیز 

شما میدونید داروهای ای وی اف برای فیبروکیستیک سینه ضرر داره یانه؟ 

من ۱۶ تا استرادیول خوردم الان توی سینه ام یه چیزیایی مثل دونه تسبیح شده قبلاً فیبروکیستیک خفیف بودممیخام اگه ضرر داره سیکلم‌را کنسل کنم

امپول کترولاک برای درد خوبه عزیزم  ان شاالله تا الان خوب شده باشی عزیزم

ممنونم عزیزم. شکر خدا ساعت ۴ ب بعد بهتر شد. نمیدونم چرا شبا شروع میشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
Dhea سه ماه قبل از تخمک کشی دکترم گفت خیلی خوبه مصرف بشه .کیوتن هم خوبه اصافه کن به قرصهای مصرفیت&nb ...

عزیزم کیوتن چند 10اخه دوزای بالاتر هم هست 

فدات ممنونم

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
ای بابا واقعا سخته درد دندون .ان شاالله هر چه زودتر ساکت بشه دردش .منم نمیدونم معمولا چه آمپولی میزن ...

اره واقعا.

نمیدونم خیییلی دو دلم. پریود شدم. ولی دکترم فرداست. دندون پزشک گف عقب بنداز کارای دندونتو بکن بعد این کارو بکنم باید بمونه بعد ماه رمضان. میترسم ب خاطر زیاد فریز شدن جنین . سابقم خرابه. ازونورم میترسم برم تو سیکل ان شاالله مثبت بشم دندون درد اینجوری بگیرم چ کنم.

همسرمم میگه عقب نندازیم. موندم.

قرار شد فردا برم دکتر مشورت کنم ببینم ایشون نظرشون چیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای بابا واقعا لج کرده انگار 😂 حتما حکمتی داره عزیزم ، الان چند روز گذشته، سر براه شد یا نه ؟ 🤓

اره شکر خدا سربراه شد😂 روز ۱۲ تاخیر و ۱۴ روز بعد قطع داروها

الهی عزیزم توی چه شرایطی گیر کردی ، ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره. بارداری خودش دندونها رو دا ...

ممنونم قربونت برم . واقعا سخته.

اخه پارسالم همین کارو کردم سیکل پانکچرم ماه رمضان بود کلا سرجمع فقط ۱۰ روز روزه گرفتم و هنوزم نتونستم قضاشونو بگیرم . برا همین کلا دلم ی جوریه ک برم تو سیکل. بازم اگه دکتر صلاح بدونه میرم. توکل ب خدا

مبارکت باشه عزیزم 😍😍 انشالله تا اخر بارداری همه چی برت عالی پیش بره  ببخشید یه سوال داشتم شم ...

فدات شم مرسی عزیزم نه من هیچ هیچ خونی ندیدم از روز انتقال تا الان

بعضیا بعد از انتقال لکه بینی دارن ولی من نه هیچی ندیدم