2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
عزیزم اگه بیمه تامین اجتماعی باشید هزینه ی داروها زیاد نمیشه که  داروهای من تا قبل از پانکچر ک ...

گونال فکر کنم مشمول بیمه نمیشه عزیزم داروهای خارجی معمولا اینجورین .مثلا ارگالتران من داشتم فقط یکیش مشمول بیمه شد و مابقی آزاد و دونه ای شصد و خورده ای بود . به خاطر همین گفتم بله داروهای دیگه تحت پوشش بیمه هستن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گونال فکر کنم مشمول بیمه نمیشه عزیزم داروهای خارجی معمولا اینجورین .مثلا ارگالتران من داشتم فقط یکیش ...

اره درسته میگن هر ارزونی بی علت نیس و هر گرونی بی حکمت 

احتمالا منم به خاطر ایرانی بودن داروهام تخمکام خوب نبودن و فقط ۴تا تخمک داشتم😔

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره درسته میگن هر ارزونی بی علت نیس و هر گرونی بی حکمت  احتمالا منم به خاطر ایرانی بودن داروها ...

بهش فکر نکن عزیزم ان شاالله همین ۴ تا جنین با کیفیت میشن و با اولین انتقال مادر ..کم هم نبودن تو اینجا جنین کم بود و مادر شدن 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان سلام تیتربتای منم خداروشکر مثبت شد عددش1422هست ان شاالله قسمت همه

به سلامتی .مادر شدنتون مبارک باشه 

بهش فکر نکن عزیزم ان شاالله همین ۴ تا جنین با کیفیت میشن و با اولین انتقال مادر ..کم هم نبودن تو این ...

انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه و منو شما  هم زود مادر بشیم🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچها برا تقویت تخمک بجز اوابوست و امگا 3و پودر فرتیل اید تا برج دو وقت دارم چیا بخورم ممنون میشم بهم بگین ذخیره تخمدانمم خیلی خیلی پایینه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه و منو شما  هم زود مادر بشیم🙏

الهی آمین 🤲

بچها برا تقویت تخمک بجز اوابوست و امگا 3و پودر فرتیل اید تا برج دو وقت دارم چیا بخورم ممنون میشم بهم ...

Dhea سه ماه قبل از تخمک کشی دکترم گفت خیلی خوبه مصرف بشه .کیوتن هم خوبه اصافه کن به قرصهای مصرفیت 

اگه بخام جنینامو اونجا انتقال بدم باید چیکار کنم ؟بچه ها مام خیلی رفت‌وامد داره تو سیکل انتقال؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فعلا تا یکشنبه که همه جا باز بشه همون واژینال استفاده میکنم بعد از دکترم میپرسم میگن واژینال بهتره ا ...

اخه کسی لک بینی میگیره دکترمیگه یه شیاف اضافه کن فک نمبکنم مشکلسازباشه،ازواژن جذبش میگن بیشتره وزودترب جنین میرسه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام بچه ها خوبین🤗 امروز رفتم دوباره ازمایش خون دادم بتا شده ۱۹۹۵🤲🤲🤲😍😍😍 ۱۲ بهمن ۴۴۵ بود&nbs ...

خداروشکر،معلوم نیست عزیزم،ازروبتانمیشه نظرداد،توسنوفقط معلوم میشه ایشالابارداری راحتی باشه برات💜🙏😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود