2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
خدابرات نگهشون داره پس تجربتون زیاده من هیچ تجربه ای ندارم  اینجاهمش دنبال جواب سوالامم یه ...

ببین عزیزم من چون ای وی اف هام ایران نبوده کلا روند درمانم با بچه های اینجا فرق میکنه من پنج سال قبل ی بار پانکچر شدم ۱۲تا تخمک داشتم که روز سوم جنین شناس زنگ زد و گفت نه تا جنین با کیفیت آ داری ولی ما ترجیح میدیم بزاریم بلاست بشه و بعد انتقال بدیم منم قبول کردم و روز پنجم که رفتم برا انتقال فرش گفت سه تاش از بین رفتن و شش تا جنین بلاست با کیفیت آ داری که یکیش رو الان انتقال میدیم و پنج تاش رو تو پنج تا نی جدا برات فریز کردیم 

انتقال فرشم مثبت شد ولی ی هفته بعد رو خونریزی افتادم و ازمایش دادم و افت بتا داده بودم و ختم بارداری اعلام شد 

ماه بعدش استراحت کردم و ماه سوم انتقال نچرال دادم و منفی شد چون انتقالم نچرال بود سریع ماه چهارم وارد سیکل شدم و انتقال سومم مثبت شد و خداروشمر دخترم رو خدا بهمون هدیه داد و امسال هم جنین چهارمم رو انتقال دادم که با انتقال اول مثبت شدم و خدا بخواد پسرم سه ماه دیگه مهمون خونمون میشه 

من نه ازمایش ذخیره تخمدان دادم چون اینجا اصلا بهش اعتقادی ندارن نه ازمایش ایمنی و نه انعقادی چون اینجا بعد حداقل چهار بار منفی شدن یا دوتا سقط مکرر بررسی میکنن 

تو هیچکدوم از انتقالای مثبتم هم استراحت مطلق نبودم و سی ثانیه بعد انتقال از تخت اومدم پایین و زندگی عادیم رو کردم و سر کارم رفتم 

رژیم غذایی خاصی هم نداشتم چون دکترم گفت تا ۲۱ روز اصلا جنین از مادر تغذیه نمیکنه که بخواد ربطی به لانه گزینی داشته باشه فقط تاکید کرد بار بیشتر از هفت کیلو بلند نکنم و قهوه بیشتر از دو فنجون نخورم 

ولی من خودم چون شنیده بودم اووکادو برا رحم خوبه از روز اول سیکل انتقالم روزی ی دونه میخوردم 

دارو هم تو هر دو تا بارداریم فقط استروژن و شیاف پروژسترون داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون موقع نصر هنوز ایران بود پیش دکتر نصر میرفتم سه بار انتقال که منفی شد با اینکه هر دفعه جنین بل ...

الهی😥

بازخوبه شماسردرمیارید ازمشکلات ودلیلش

من اگه منفی بشه اصلا ازدلیلش سردرنمیارم

فقط میدونم تیروئیددارم😑

خدایابه امیدخودت🌺
ببین عزیزم من چون ای وی اف هام ایران نبوده کلا روند درمانم با بچه های اینجا فرق میکنه من پنج سال قبل ...

اونجا چقدرهمه چی روآسون میگیرن پس استرست کمتربوده

گلم درمورداستفاده ازموبایل محدودیت نداشتی؟

یعنی امپول های دورنافی نداشتین اصلا؟

اوناازمایش ذخیره تخمک نمیگیرن حتما توپانکچر متوجه میشن چقدرتخمک داره طرف

برامن توسونو وازمایش همونجا ناامیدم کرد گفت تخمکات کمه

اونجاهم پیشنهاد تخمک اهدایی میدن؟

خدایابه امیدخودت🌺