2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من راضی بودم غیر از معطلی زیاد برای نوبت مشکلی ندیدم البته ادم ایرادی هم خیلی نیستم حدودا 55 هزینه ...

عزیزم چراپی جی دی کردین؟به درخواست خودتون بودیادکترتون؟ببخشیدسوال میکنم میخوام اطلاعات داشته باشم،من جنیم بلاست نشدسری اخرکه گنال گرفته بودم البتع باتخمک اهدایی،گفتم سری بعداگه شدپی جی دی بشه جنینام ک ببینم وضعیتشون چجوری کیفت ظاهریش آهست یانه ولی بادکترم فعلاصحبت نکردم،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر من هنوز جواب نداده داروهامو ادامه بدم یا نه ،چی کار کنم الان ادامه بدم؟ امپول پروژسترون ...

هم امپول و هم شیاف داشتی؟؟

دکترتون چه کسی بودن؟

دلیل خاصی برای این کار بود یا برای همه اینجورین؟

هم امپول و هم شیاف داشتی؟؟ دکترتون چه کسی بودن؟ دلیل خاصی برای این کار بود یا برای همه اینجورین؟

بله عزیزم هم آمپول پروژسترون عضلانی میزنم هم روزی یه دونه شیاف پروژسترون میزنم،دکتر فاطمه بختیاری قلعه، نمیدونم عزیزم من ازمایش کاریوتایپ و انعقاد خون داده بودم که طبق اون دکتر بهم دارو داده

بلاست بودعزیزم؟؟؟

بله گلم بلاست بود

تو کارت جنینم جلوی شماره جنین نوشته بود هچینگ از دکتر پرسیدن گفت جنین خودش درحال هچینگ و باز کردن پوسته است..هیچکدوم خانمها که انتقال داشتیم اینو ننوشته بود به خودم امید میدهم میگم حتما همون روز انتقال لانه گزینی کرده

عزیزم چراپی جی دی کردین؟به درخواست خودتون بودیادکترتون؟ببخشیدسوال میکنم میخوام اطلاعات داشته باشم،من ...

من pgd تعیین جنسیت انجام دادم ولی تو همین کار دو تا جنین که هم پنج روزه بودن و هم گرید a بخاطر اختلال در کروموزوم حذف شدن و خیلی جالب بود بذام که جنین بلاست a میتونه اختلال کروموزومی داشته باشه

فکر کنم جنین تا پنج روزه نشه امکان pgd نیست 

من pgd تعیین جنسیت انجام دادم ولی تو همین کار دو تا جنین که هم پنج روزه بودن و هم گرید a بخاطر اختلا ...

عزیزم از شما هم امضاتعهد  گرفتن که اگه جنسیت برعکس بشه مسیولیتش باخودتونه؟؟

اخه یه خانمه اینجا بود جنسی که میخواست نشده بود کلینیک گفته بودن شما امضا دادین اولش

چقدر هم کارشون ب شکایت واینا کشیده بود😢

عزیزم از شما هم امضاتعهد  گرفتن که اگه جنسیت برعکس بشه مسیولیتش باخودتونه؟؟ اخه یه خانمه ...

بله عزیزم امضا میگیرن خوب شکایت نداره چون اصلا دسته مرکز نیست شانسیه شاید جنس مورد نظر توش نباشه