2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
بچه ها سیکلم طبیعی بود فقط لترزول داشتم امروز روز ۹بودم دوتا تخمک ۱۳داشتم اندومترم ۴بود و بسیار نازک ...

نگران نباش یالا میره

برای من هم زمانی که لتروزل خوردم همین جوری بود دق داد منو تا بالا بره

لوبیا سبز رو ابپز کن بخور عزیرم خیلی موثره(یا لوبیا پلو با لوبیای فراوون)نکران نباش

پیاده روی هم یواش یواش برو

تا روز ۱۳-۱۴وقت داری حداقل

ممنونم عزیزم،حرفات آرامش خوبی دارن راستش مدام دارم اشک میریزم،دیگه این ساعت دکتر و سونو هم نمیتونم ...

میدونم چی میگی، این استرسها داغونمون کرده.

ولی دلشوره نداشته باش چون به نینی کوچولو استرس وارد میشه. خدا خودش نگهدار همه نینی ها باشه و سلامت به دنیا بیان. 

نینی من هم اوایل واقعا یه روز حرکت داشت، یه روز نداشت یا کم داشت. الان هم که هفته ۲۸ هستم اصلا توی طول روز حرکت نداره و فقط خودش رو یه طرف جمع و سفت میکنه. با این حال من به خاطر کنترل خونرسانی جفت مجبورم هر دو هفته برم دکتر و خدا شکر تا حالا خوب پیش رفته. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارپشکر نی نی صحیح و سلامت به دنیا اومد  ماشالا وزنش هم خوب بود  میشه از تغذیت بگی سحر ...

والا من همه چیز می‌خوردم بجز ممنوعیات بارداری، هفته ای دو بار گوشت گوسفندی کنسروی داخل شیشه میخوردم، عصاره قلم ‌و پای مرغ توی تمااام غذاهام میریختم، هفته ای یکبار ماهی می‌خوردم. میوه و سبزیجات زیاااااد می‌خوردم. شیرینیجات اصلا نخوردم بخاطر دیابت فقط روزی دو تا خرما یدونه صبح یدونه شب می‌خوردم. صبح شیر بادام، عصر معجون شیر موز گردو نارگیل می‌خوردم. روزی یک مشت چهار مغز هم میخوردم، هفته ای دو سه وعده صبحانه تخم بلدرچین با کره محلی می‌خوردم. خود بلدرچین هم هفته ای یکبار کبابی می‌خوردم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان،چند ماه قبل بارداری میشه بوتاکس کرد؟اصلا ضرر داره برای بارداری؟

از ۲ ماه قبل بارداری دیگه نباید بوتاکس کنی

بله هم برای بارداری هم شیردهی ضرر داره

از ۲ ماه قبل بارداری دیگه نباید بوتاکس کنی بله هم برای بارداری هم شیردهی ضرر داره

😔😔ای بابا

میخپاستم برم که

الان یک سال و خوردی نرفتم به خاطر اینکه داخل پروسه درمانم 😔دیکه کفتم دل رو بزنم به دریا این ماه برم ،خسته شدم 

همه چی به خاطر ناباروری کنسل میشه😔نتیجه هم مه نمیگیرم

ممنونم عزیزم دلم که جواب دادی🌹

😔😔ای بابا میخپاستم برم که الان یک سال و خوردی نرفتم به خاطر اینکه داخل پروسه درمانم 😔دیکه کفتم ...

ان شاالله که ای دفعه حتما نتیجه میگیری عزیزم

فردا ۲۲ هفته تموم میشه  مرسی عزیزم که قوت قلب میدی

عزیزم الان که خیلیی زوده من تازه ۲۳ هفته احساس کردم حرکاتشو

اینی که میگم واسه ۲۵ به بعده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما فردادمیرم برا انتقال دعاکنید جنینای خوبی داشته باشم

عزیزم الهی ب۶ حق این ماه عزیز دست پر برگردی و چند روز دیگه خوش خبر باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جان بله چهار دست و پا ربطی به تکاملشون نداره و ممکنه یه بچه کلا نره و یهو راه بیفته. دختر من میره ...

خدا گل دخترتو حفظ کنه برات شما هم ببوس فسقل خانونو

ان شاالله🤲

سلامت باشی مهربون😘😘 آخی، یعنی 30 سی سی هم نمی خوره؟ اینجوری که ضعیف میشه

قربونت نه عزیزم هیچی

غذاهاشو با شیر پاستوریزه درست میکنم و گاهی اوقات تو غذاش شیرخشک میریزم 

بیشتر غذای جامد میدم چاره ای نیست

والا من همه چیز می‌خوردم بجز ممنوعیات بارداری، هفته ای دو بار گوشت گوسفندی کنسروی داخل شیشه میخوردم، ...

افرین چقدرخوب ودقی

این هاروخودتون اماده می کردید یاکسی براتون درست می کرد؟

خدایابه امیدخودت🌺
افرین چقدرخوب ودقی این هاروخودتون اماده می کردید یاکسی براتون درست می کرد؟

خودم که استراحت مطلق بودم، خونه مامانم بود بنده خدا مامانم زحمت میکشید همه کارامو میکرد.