2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام عزیزم منم یه پیج داشتم ازش هم خریدم منتها بهش عمل نکردم خوده ماماعه تو‌پیجش گذاشت بعدا دیگه انج ...

ممنون میشم ، بفرست آدرس پیجشو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بهارک جون، دکترت گفته از هفته چند حرکات مهم میشه؟ نینی من واقعا توی طول روز حرکت نداره و فقط شبها چن ...

باران جون اصلا برا دکتر من شمارش حرکات و اینا مفهومی نداره فقط گفت اگه بیشتر از ۷-۸ساعت هیچ حرکتی متوجه نشدی زنگ بزن بیمارستان وگرنه تعداد و شدتش مهم نیس 

دیگه منم سخت نمیگیرم و نمیشمرم چون حرکاتش رو متوجه میشم خداروشکر 

تو اگه خیلی استرس داری بگو ی nst برات بنویسه خیالت راحت شه من سر دخترم چون حرکاتش کم بود و استرس داشتم ی nst رفتم و خیالم راحت شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلاخره رو قشنگ گفتی👍🏻😂.هنوز مشخص نیس گلم ممنونم

اخه خیلی پیگر بودی و با وسواس انتخاب کردی انشالله که خیره

عزیزم اصلا نیازی نیس حفظ ظاهر کنی ادم ک نمیتونه ب خودش دروغ بگه همرو بریز بیرون تو خودت نگه ندار یا ...

مرسی قشنگم 😔 توکل به خدا امیدوارم هر چی زودتر این حالم تموم بشه 

باران جون اصلا برا دکتر من شمارش حرکات و اینا مفهومی نداره فقط گفت اگه بیشتر از ۷-۸ساعت هیچ حرکتی مت ...

تا چند هفته پیش خوب بود و روزها هم متوجه میشدم. یه بار سه روز هر چی دقت میکردم حرکت نداشت و فقط شبها یکی دوتا حرکت داشت. بعد یه روز بعد از ظهر خواب بودم یهو با تپش قلبش توی شکمم از خواب بیدار شدم. میدونی مثل اینکه آدم یهو از یه چیزی بترسه و بعد قلبش شروع به تند تند تپیدن کنه، اون طوری. اول فکر کردم مال منه ولی بعد دیدم که مال نینی کوچولو  هست. از اون موقع دیگه توی طول روز حتی با خوردن شیرینی و شکلات هیچ حرکتی نداره و فقط شبها چندتا حرکت داره. دو هفته پیش دکتر بودم و سونو کرد، به دکترم گفتم. فقط میگه حرکت داره من متوجه نمیشم. میگم مگه میشه،  قبلا کامل متوجه میشدم ولی الان نمیشم. حالا جمعه مجدد بیمارستان وقت سونو دارم، به اونها میگم ببینم چی میگن. دکتر خودم واقعا بیش از حد مثبته و روی اعصابمه

سلام عزیزم اره ۳۴هفته انقباض داشتم دیگه زودتر اومدن الان یه ماهشونه

ای جانم شما زایمان کردید😍 مبارک باشه قدمشون الان فهمیدم ،من چون خیلی کم میام نصبت به قبل نفهمیدم انشالله همیشه سلامت باشن نی نی ها عزیزدلم

تا چند هفته پیش خوب بود و روزها هم متوجه میشدم. یه بار سه روز هر چی دقت میکردم حرکت نداشت و فقط شبها ...

استرس به خودت راه نده بچه ها متفاوتن بعضژ ها خیلی حرکت دارن بعضی ها کمتر دارن مهم اینه خداروشکر سلامته 

این ماه ماه پر خیر برکتیه انشاالله به حق علی همگی حاجت روا بشین  ببخشید تک تک جواب ندادم  ...

الحمدلله رب العالمین، الهی شکر عزیزم

ان شاءالله بهترین و خاطره انگیزترین دوران زندگیتو بگذرونی

حتما صدقه بزار کنار

خدا خیلی به خیر گذروند

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم اره ۳۴هفته انقباض داشتم دیگه زودتر اومدن الان یه ماهشونه

ای جااااانم  ، لذت ببر از این لحظاتی که یک روز آرزوت بود...

خدا حفظشون کنه ان شاءالله

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خدا حفظش کنه الهی فدات شم شما هم گل دخترتو ببوس

مرسی عزیزم دختر من هنوز دندون درنیاورده برای شما درآورده؟ وای نگم از بی خوابیام شیر شبم نتونستم قطع کنم هر چی سعی کردم نشد خیلی دلش می می میخواد و منم دلم نیمد نمیتونم گریه زاری راه میندازه منم بیخیال قطع شیر شب شدم فعلا دیگه.اگه شیر خشک میخورد فکر میکنم راحتر میشد شیر شبو ازش گرفت چون الان یه وابستگی هم به منو سینه داره سختره برای شما هم سینه میخورد هم شیر خشک کمکی میدادی درسته

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم، ممنون مهربون، تو خوبی گلم؟ الحمدالله نی نی هم خوبه، 17 بهمن یکسالش میشه، رشدشم خوبه خدار ...

ای جانم خدا حفظش کنه من دختر دارم عزیزم. نه من همین دو روز پیش از طوطیا جون پرسیدم گفت بارداره من خیلی وقت بود تاپیک نمیومدم الانم وقت نمیکنم بخونم پیامارو دخترم بهم وقت نمیده ایشالله روزیه همه چشم انتظارا از این فرشته ها باشه که وقت سر خاروندنم نده بهشون 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنونم عزیزم از راهنماییت 😍🥰 با فرشته کوچولوت برا ماهم دعا کن سلامت بغل بگیریم 🙏 

قربونت 

چشم عزیزم اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
جنین هام ۳ روزه بودن عزیزم ،۲۹ دی انتقال دادم

سه روزه رو آزمایش حتما نشون میده بی بی چکم احتمالا نشون میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍