2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
من از دکترم چند بار پرسیدم گفت اصلا شمارش حرکات معنا نداره همینکه در طول شبانه روز متوجه بشی حرکت دا ...

واقعا ؟ 

خب طبق این الگو نی نی من نی نی خوبیه 😅 

ولی این شمارشه استرس میده هی دقت کنم ببینم چن تا شد 

اونجا تست nst میگیرن هر وقت خدایی نکرده مشکلی باشه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اره ۳۴هفته انقباض داشتم دیگه زودتر اومدن الان یه ماهشونه

وای الهی عزیزم مبارکه 😍😍😍 

راحت شدیا یه ماهو جهشی رفتی 😀

وزنشون چقد بود ؟ دستگاه هم رفتن ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان من صبح زود رفتم مرکز سونو شدم و وارد دوره انتقال شدم با قرص لتروزول و دوره طبیعی،بچه ها استرادیول نیست تو دوره طبیعی؟و اینکه تقریبا این دوره چند روز میکشه تا انتقال؟

ممنون عزیزم خیلی خوبه که شماها هستین میتونم باهاتون درددل کنم آخه نمیشه با کسی دیگه ای حرف زد اطرافی ...

قربونت عزیز دلم، دیرپیامتو دیدم امیدوارم تا الان دیگه حالت خیلی بهتر شده باشه. 

دیگه این مواقع کاری از دستمون برنمیاد به جز اینکه کم نیاریم و قوی تر شروع کنیم.

منم دارم میرم پروسه اهدایی مو شروع کنم برام دعا کنین دوستای مهربون نی نی سایتیم 💟💓💝💖💞🙏🙏

سلام. دوستای گلم بیاین بگین جنین بلاست چند روزه بی بی چک زدین؟

من سه شنبه ساعت یک ظهر انتقال داده بودم یکشنبه ساعت ۴بعدازظهر زدم و ی هاله خیلی کمرنگ داشت و ازون روز روز در میون زدم و پررنگتر شد 

سلام دوستان عزیزم من قبلا تو تاپیک بودم یکبار میکرو کردم سال ۹۸منفی شد تو رویان با کلا ۳تا جنین امسا ...

سلام عزیزم دکتر منم انصاری هستن، امیدوارم نتیجه بگیرین دامنتون سبز شه

من سه شنبه ساعت یک ظهر انتقال داده بودم یکشنبه ساعت ۴بعدازظهر زدم و ی هاله خیلی کمرنگ داشت و ازون رو ...

به سلامتی مبارکتون باشه گلم منم پنجشنبه ساعت ۳ انتقال دادم وسوسه شدم فردا بزنم ولی بهش فکر که میکنم ته دلم خالی میشه😅

من از دکترم چند بار پرسیدم گفت اصلا شمارش حرکات معنا نداره همینکه در طول شبانه روز متوجه بشی حرکت دا ...

بهارک جون، دکترت گفته از هفته چند حرکات مهم میشه؟ نینی من واقعا توی طول روز حرکت نداره و فقط شبها چندتا حرکت داره. دکترم میگه احتمالا حرکت داره ولی من متوجه نمیشم. ولی مگه میشه ادم توی ۲۸ هفته با جفت خلفی متوجه حرکت بچه نشه؟!