2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

خدالعنتشون کنه اینجوری بااعصاب وروان ادم بازی میکنن،ازمایشگاهوروسرشون بایدخراب میکردی،اگه داروهاتوقط میکردب چی؟؟؟این همه هزینه واسترس وبدبختی ادم میکشه بعدباندونمکاری یسری ادم بی مسئولیت اینده ادم تحت تاثییراین نادوناقرارمبگیره،قبلاهم شنیده بودم این مدلی

حالامن گفتم شایددوقلوبوده یه قولش حذف شده بتاافت کرده ودوباره بالامیرع 48ساعت بعذ،براتون پیام گذاشتم ک دوستان بگن بهتون چون ریپلای نمیشدزیرپستتون،خداروهزاربارشکرکه بخیرگذشت،بهترینهاپیش روت باشه عزیزم،بارداری راحتی روبرات ارزومیکنم🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ؟  دختر گلت چطوره ؟ 😍  عزیزم ی سوال داشتم حرکات جنین رو میگن بعد ۳۰ بشم ...

سلام عزیزم قربونت خوبه گلم مرسی

هر وقت که حس میکنی نی نی بیداره به پهلو چپ بخواب ۴ تا حرکت تو ی ساعت یا ۸ تا تو دو ساعت باید داشته باشه ی چیز شیرین بخوری بهتره ۴ تا حرکت خوب باید داشته باشع

ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم ایشالله زودی خوب میشه نگران نباش دختر منم نه ماهگی وزن کردمش ۸.۷ وزنش بود قدش ۷۴ تقریبا مثل ...

خدا حفظش کنه الهی فدات شم شما هم گل دخترتو ببوس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم، فدات، همچنین گل دختر تو رو گلم💝😘 پسر منم یه مدت اعتصاب شیر کرده بود، درد دندون باعث ...

ای جانم😍😍😍😍

الهی دامادش کنی عزیزم

دختر من از ۴ ماهگی اعتصاب کرده اوایل تو خواب میخورد از ۶ ماهگی تو خوابم نمیخوره منم دیگه بیخیال شدم.

سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

طوطیا جونم سلام

مامان شدتت مبارک باشه کلیییی😍😍😍😍😍

بیخودی خودتو و اون نی نی ناز رو اذیت نکن  مامان شدی زفت دیگه کم کم خودتو آماده کن واسه شب بیداریا

بهت حق میدم که باورت نمیشه من هنوزم که هنوزه باورم نمیشه 😊😊😊😊 

مواظب خودت و نی نی نازمون باش

طوطیا جان روز ۱۳ ام انتقال هم آزمایش خون نشون میده؟ به من‌ گفتن پنجشنبه آزمایش بدم‌که میشه روز ۱۵ ام ...

عزیزم جنینات چند روزه بودن؟

من روز ۱۰ بی بی چکم نشون داد قشنگ

۱۳ هم ازمایش دادم

ببخشی یه سوال یادم رفت دکتر بپرسم گفت از ۲۱ پریود سینافکت ۵۰ درجه بزن همینکه پریودشدم قط کنم امپول ز ...

عزیزم تو سیکل انتقال لانگی؟

بله گلم بنظرتون پریود شدم سینافکت رو قط کنم  حس میکنم دکتر اینو گفت یادم رفته    

عزیزم من سینافکت رو میزدم روز دو پریود بعد که رفتم سوتو دوزشو کم کرد برام اول ۵۰ تا میزدم‌بعد کرد ۲۰ تا

ولیی خیلییی مهمه حتماااا زنگ بزن مرکزی که میری بپرس

کدوم مرکز میری؟

سلام عزیزم قربونت خوبه گلم مرسی هر وقت که حس میکنی نی نی بیداره به پهلو چپ بخواب ۴ تا حرکت تو ی ساع ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 😍🥰

با فرشته کوچولوت برا ماهم دعا کن سلامت بغل بگیریم 🙏 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم عزیزم از راهنماییت 😍🥰 با فرشته کوچولوت برا ماهم دعا کن سلامت بغل بگیریم 🙏 

من از دکترم چند بار پرسیدم گفت اصلا شمارش حرکات معنا نداره همینکه در طول شبانه روز متوجه بشی حرکت داره کافیه اگه بیشتر از نصف روز هیچ حرکتی متوجه نشدی زنگ بزن 

سلام دوستان عزیزم من قبلا تو تاپیک بودم یکبار میکرو کردم سال ۹۸منفی شد تو رویان با کلا ۳تا جنین امسال پیش دکتر شهرزاد انصاری رفتم و تو سیکل انتقالم برام دعااااا کنید❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤