2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم. نه هنوز نشدم😬 سر ناسازگاری پیدا کرده با من😅 امروز زنگ زدم مرکز با ماما حرف زدم. گفتم ...

آره بابا دیر نکردی،انشااله خیره

منم فردا برم اگر بگه دوره لانگ میپرسم اگر به آخر سال بخوره استرس نبودن دکتر رو بخورم کنسل خوام کرد اینور سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

وای الهی چه استرسی کشیدی دختر 

خدارپشکر پیگیری کردی الکی قطع نکردی داروهاتو 

ایشالا تا آخرش بدون استرس و راحت برات بگذره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم شما خوبی گل دختری خوبه؟ خوبه عزیزم شکر خدا دو هفتس مریض شد یکم فک میکنم لاغر شد ولی ۹ ما ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

دختر گلت چطوره ؟ 😍 

عزیزم ی سوال داشتم حرکات جنین رو میگن بعد ۳۰ بشمرین چطوریه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فدات عزیزم❤ انشاءالله این سری با همون انتقال اول باردار شی و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی🙏❤

ممنون عزیزم انشاءالله❤️🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
۱۸بهمن که میخام برم خراش میشه ۱۹پریودیم...من نمیدونم سه خطی هست یانه...چون دکتر خودش سونو میکنه وچیز ...

بمن گفت ۲۱ ۲۲ ۲۳ پریودی یروزشو بیا من ۲۲ رفتم 

به دکترت اعتماد کن

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
ان شاالله بگیره دردم داشته باشه مهم نیست خیلی زجر کشیدم عمل های زیادی شدم.. ان شاالله تا عید دستمونو ...

انشالله قربونت برم      من منتظر بودم نوبتم بشه یه خانمی گفت یکی انجام داده از حال رفته  اینو ک گفت تمام بدنم افتاد به لرزه بعضیا واقعا درک ندارن از ترس از بس خودمو سفت گرفتم    ولی در اون حد نبود زود تموم میشه راحتی

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

⛔️⛔️خانمها سوال فوری دارم

جواب آزمایش کاریوتایپ و ایمنی و انعقادی رو باید به چه دکتری نشون داد تا بگه خوبه یا بده یا دارویی چیزی بده؟

اخه تو مرکز بهشتی که انگار خیلی درهم رهمه همه چیز کسی توجه نمیکنه اصلا

خواهشا اگر میدونین بی جوابم نذارین⛔️⛔️

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام عزیزم شما خوبی گل دختری خوبه؟ خوبه عزیزم شکر خدا دو هفتس مریض شد یکم فک میکنم لاغر شد ولی ۹ ما ...

ای جانم ایشالله زودی خوب میشه نگران نباش دختر منم نه ماهگی وزن کردمش ۸.۷ وزنش بود قدش ۷۴ تقریبا مثل همن دخترامون خدا حفظ کنه دخترتو عزیزم ببوسش 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

خانمها من چند روز فقط میتونستم لایک کنم

نشد پیام تبریک بگم

طوطیاخانم

نارنجستان عزیز

کویین جان

نازدخت جان

تبریک میگم از ته قلبم

ان شاالله ۹ ماه دیگه پاره قلبتونو سالم و صالح در آعوش بگیرین

و بارداری به غاااااایت راحت و آسوده ای داشته باشین

مارو از دعای خیرتون بی نصیب نکنین

خانمهاییکه این ماه انتقال دادین هم اسامی تون حفظ نشدم

ان شاالله همتون با عکس بی بی چک مثبت بیاید 

با خبر خوش آزماییییییش

به حق این ماه پر از برکت

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام برنجک جون اتفاقی الان پیامتو دیدم خوبی نی نی گلت خوبه الان چند ماهشه فک کنم یکساله درسته؟ رشدش ...

سلام عزیزم، ممنون مهربون، تو خوبی گلم؟ الحمدالله نی نی هم خوبه، 17 بهمن یکسالش میشه، رشدشم خوبه خداروشکر بد نیس، یازده ماهگی بردم دکتر 10 کیلو بود ولی قذشو اندازه نزد گفت 12 ماهگی قد رو اندازه می زنند، گلم ببخش اسم کاربریتو یادمه ولی یادم نمیاد الان گل پسر داری یا گل دختر؟ 

خداروشکر چقدر خوشحال شدم برای طوطیا، آخه مثل اینکه می گفتن اومده گفته بتاش افت کرده، خیلی ناراحت شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست