2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
وای عزیزم خداروشکر که نتیجه دیدی عزیزم منم مشکلم پی سی او هست یه انتقال منفی یه ایوای منفی دارم ایند ...

فدات بشم انشالله بچسبن به رحمت تا ۹ماه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام دوستان توروخدااگربلدین‌جواب بدین من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم معرفی کردن برای مشاو ...

سلام نطفه که مشکلی نداره اگه حساسی وطرفو میشناسی میتونی بکی یکی صیغه یروزه بخونه برا روز پانکچر.من دیدم یا خانمه نیگفت‌نرکز اصفهان ادرس یجایی دادن رفتیم اونجا صیغه یروزه خوندن براروزپانکچر که لقاح انجام میدن.اگه نشناسی که نمیشه اخه بعضیاشون شوهردارن نمیشه صیغه خوند

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی تخمکات تعدادشون زیاد باسه و سایز بزرگ درد داری من بیمارستان خصوصی تخم کشی کردم ۲۰تا کشیدن ...

اها یعنی این دردها به کیفیت ربط دارن؟اخه بقول شما منم از اون ۲۰تا شدن۴تا که انتقالم منفی شد.همش میگم خدایا انقدر درد حداقل دوباره اونجور نشه وگرنه دیوونه میشم حالا مه تعدادش هم کمتره خدا بهم رحم کنه .خواستم برم سرکار دکمه های مانتو اداری رو به زور بستم به هم نمیرسیدن شکمم شده بزرررگ🥺

عزیزم وقتی تخمکات تعدادشون زیاد باسه و سایز بزرگ درد داری من بیمارستان خصوصی تخم کشی کردم ۲۰تا کشیدن ...

نوش جانت

طوطیا جان من الان همش به پهلو دراز می کشم غذا روزی یه وعده یا دو روزی یه وعده می پزم ظرفها یه هفته است با شوهرم صحبت کردم می شوره وکارای خونه می کنه.فقط تو خونه می چرخم تو اتاق ها زیاد نمیرم بیشتر می رم اشپرخونه خوراکی بر می دارم وسرویس بهداشتی.

حموم ام دیروز بعد از ۱۵ روز صندلی گذاشتم در حد چند دقیقه حموم کردم به نظرت این روال خوبه؟

استراحت تو چطوریه؟

شادی صدام کنید
سلام دوستان توروخدااگربلدین‌جواب بدین من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم معرفی کردن برای مشاو ...

عزیزم من مشهدم اینجا فقط میرن محضر و یه سند تنظیم میکنن صیغه و اینا در کار نیست حتی اون طرف رو میتونی حضوری نبینی و فقط عکسشو ببینی

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹

می تونی بگی کدوم شهری ؟

شما خودت دونر رو پیدا کردی؟ اگر می شناسیش تلفنی روزی که لقاح انجام میشه برای چند ساعت صیغه بخونید. عزیزم صیغه خونده بشه خیلی بهتره. حواست هم باشه طرف شوهر نداشته باشه اگر شوهر داشته باشه اصلا درست نیست. حتی با صیغه. اگر هم نمیشناسیش و نمیزارن صیغه خونده بشه بیا تهران. 

می تونی بگی کدوم شهری ؟ شما خودت دونر رو پیدا کردی؟ اگر می شناسیش تلفنی روزی که لقاح انجام میشه برا ...

عزیزم همه متاهلا دارن الان تخمک میدن این حرفا نیست

می تونی بگی کدوم شهری ؟ شما خودت دونر رو پیدا کردی؟ اگر می شناسیش تلفنی روزی که لقاح انجام میشه برا ...

دکتر من خانم معتقدی هست ولی اصلا این چیزا رو قبول نداره!

سلام عزیزم تبریک میگم  خدا رو شکر ب سلامتی خیلی خوش حال شدم ببخشید شما همون خانم بودین که مبخوا ...

ممنون عزیزم ، بله خوشبختانه معجزه شد و به آی وی اف نرسید، اسپرم همسرم اومد رو ۱۵میلیون و مورفو ۵ . خداروشکر بدون برنامه ریزی بود اصلا باورم نمیشه هنوز  

ممنون عزیزم ، بله خوشبختانه معجزه شد و به آی وی اف نرسید، اسپرم همسرم اومد رو ۱۵میلیون و مورفو ۵ . خ ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر دست راستتو بکش سرم ذوق کردم خواهر الهی ک ب سلامتی و دل خوش بیاد بغلت با حال خوبت ما رو هم دعا کن ....سن و ذخیره خودتون چند بود گلم ؟ میشه بگی این ماه چیا خوردی اووبوست هم یادمه روزی دو تا  خوردی درسته ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..