2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
سارا جونم خیییلی دلم میگیره حال و احوال مونو ک نگاه میکنم. دیروز سالگرد مامان بزرگم بود. مامانم ختم ...

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بهارک جون، حرکات نینی شما چطوریه؟ نینی من اصلا توی طول روز حرکت نداره، حتی بعد غذا هم حرکتی نمیزنه. ...

عزیزم برا من مدام در حال حرکته انقدر که نمیتونم شبا بخوابم ولی دخترا تنبل ترن منم دخترم زیاد تکون نمیخورد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله هممون با هم مثبت بشیم گروه بیفته رو دور انرژی مثبت

مبارکه گلم مثبتی ها چقد به ادم روحیه میدن مخصوصا تعیین جنسیت منم ال دی میخورم ماه بعد برم برای داروهای پانکچر 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سارا جونم خیییلی دلم میگیره حال و احوال مونو ک نگاه میکنم. دیروز سالگرد مامان بزرگم بود. مامانم ختم ...

خدا به دوستتون هم سلامتی بده خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 امان از این بیماری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم برا من مدام در حال حرکته انقدر که نمیتونم شبا بخوابم ولی دخترا تنبل ترن منم دخترم زیاد تکون نم ...

من نمیدونم چقدر باید تکون بخوره. همه میگن بعد غذا تکوناش رو حس میکنی. ولی واسه من اصلا حرکتی نداره. شبها هم خیلی زیاد نیست. شاید اینطوری بگم که کل ۲۴ ساعت ده تا حرکت داشته باشه. جفتم هم خلفی هست .

راستی بهارک جون شما کمر درد یا درد پشت هم داری؟ من کمر درد قسمت تحتانی زیاد داشتم، دو جلسه اکوپونکتور  کردم بهتر شد ولی الان وسط پشتم خیلی درد میکنه، یعنی شبها اصلا به خاطر دردش خوابم نمیبره.

باز برا من بعد ۲۰زود گذشت به نظرم ۲۰تا۳۰خوبه ولی بعد ۳۰ادم چون منتظره و لحظه شماری میکنه و اخراش علا ...

عزیزم‌ماشالا شیطونهههه 😍😍😍 

منم قدامیم بعضی روزا خیلی کم حس میکنم حرکاتشو ولی جدیدا سکسکه میکنه ینی تقریبا هرروز … 

من ۲۰ تا ۳۰ چون سرکلاژ بودم و استرس داشتم همش خیلیییی بهم سخت گذشت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نظرتون چیه؟ دلمو خوش کنم؟ چقدر کیفیت عکس بد میفته اینجا

اره عزیزم مثبته عزیزم مشکلتون چی بود و باره چندم بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله واقعا هر کدوممون یجور سختی کشیدیم، خدا رو هزار مرتبه شکر که به ثمر نشست الهی که قسمت تمام خانمها ...

خدارپشکر نی نی صحیح و سلامت به دنیا اومد 

ماشالا وزنش هم خوب بود 

میشه از تغذیت بگی سحر جان 

منم جنینم بلاست بوده عزیزم با احتساب روز انتقال امروز روز6هستم از دیروز صبح نفسم تنگ شده جوری که اصل ...

نه عزیزم بنظرم نزن 

بذار روز ۱۰ بزن الان خیلی‌ زوده برا خیلیا با اینکه مثبت هم هستن نشون‌ نمیده بعد انگیزتو برا دارو ها از دست میدی