2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
قبلش تقویتی خورده بودی ؟

قبل اولین پانکچر بیست روز رویال خورده بودم 

قبل دومی دوماه اوابووست کوالی فولیک 

اما سیکل هامم فرق داشت نمیشه گفت اثر اینا بوده

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
خدا رحمتشون کنه روحشون شاد.  😭😭😭😭😭😭 عزیزم جونم فدات بشم خواهر که اینقد خوش قلبو مهربونی ...

قربووونت برم عزیزم😘😘 خدانکنه.

ممنوووونم ان شاالله شفای عاجل برا

همه مریضا.

قربووون قلب مهربووونت. ممنونم برا دعای قشنگت😍❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@mehremah   سلام ختم سوره ی مریم به نیت حاجت روایی این عزیزه انشالله چراغخونش با صدای بچه روش ...

ممنون عزیز دلم ، ایشالله 🙏🏻 پر از حس مثبت شدم سیکل انتقال هستم ،  دامن شما هم با گل پسر سالم و صالح و تپل مپل سبز بشه الهی امین 

ممنون عزیزم پس باشه منم دیگه دفعه بعد با خیال راحت کاملش رو بگیرم؟  خدارو شکر انشاالله که نتیج ...

ممنون عزیزم الهی امین برای شما هم همچنین ،🙏🏻 به نظرم بگیر بهتر از هیچی هست اکثرا راضی بودن از استفاده اش تنها موجودیه بازار 

خدا کنه اینجوری باشه. یکی گف احتمال خیلی زیاد عفونته. نگران شدم ب خاطر سیکل انتقال و... پریودم نمیش ...

عزیزم استرس نداشته باش،دومین پریودی بعد از پانکچر همیشه دیر میاد کلا،چه با قرص و آمپول چه بدون اون،من هربار این اتفاق برام افتاده،تازه اینبار که دارو هورمونیم کمتر بود یه کم اوضاعم بهتر بود قبلا که ۳ماه پریود نشدم،منم از موعدم رد شد که آمپول زدم ،میاد نترس،منتهی به قول شما ما نگران زمان این طرف سالیم که اینم اگر نشه این طرف سال حتما حکمتی خواهد داشت،پس بیخیال شو و بسپر به خودش ،دیگه هرچی شد ما هیچ کاره ایم

باز برا من بعد ۲۰زود گذشت به نظرم ۲۰تا۳۰خوبه ولی بعد ۳۰ادم چون منتظره و لحظه شماری میکنه و اخراش علا ...

بهارک جون، حرکات نینی شما چطوریه؟ نینی من اصلا توی طول روز حرکت نداره، حتی بعد غذا هم حرکتی نمیزنه. فقط غروبها یه چندتا حرکت میزنه و شبهای حدود ساعت ۴ و ۵ صبح که بیدار میشم.