2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام خانما پیام هاتون رو خوندم و یادم افتاد به خودم و اون‌دورانی که چقدرر پیگیر آی وی اف بودم مطمی ...

خداروشکر عزیزم !یعنی دخترتون رو طبیعی باردار شدین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دخترم رو بعد چهار بار آی وی اف باردار شدم و الان نوزده ماهشهه این فسقلی رو که ده هفته ب ...

خداروشکر چقد خوب 😍😍😍😍عزیزم یعنی ۳بار انتقال منفی داشتی و باره چهارم مثبت سده بودی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم دخترم رو بعد چهار بار آی وی اف باردار شدم و الان نوزده ماهشهه این فسقلی رو که ده هفته ب ...

خیلی حالم خوب میشه با این حرفا😍

خیلی حالم خوب میشه با این حرفا😍

ایشالله همیشه حالت خوب باشه

اینو بدون روزای سخت هیچوووقت همیشگی نیس

میگذره و بهترین ها رقم میخوره

منم واقعا اون روزا خیلی کم می اوردم

ولی بعد هر منفی شدنی سریعتر شروع میکردم دوره بعدی رو

سلام خانما پیام هاتون رو خوندم و یادم افتاد به خودم و اون‌دورانی که چقدرر پیگیر آی وی اف بودم مطمی ...

ممنونم انرژی مثبت بهمون میدی خدا گل دخترت و نی نی توی دلت حفظ کنه الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم پلی کیستیکم ولی خفیفش خیلی نگرانم میگم نکنه واسه همین باردار نمیشم بعد عمل همسرم 

نه عزیزم پلی کیستیکا شکر خدا خیلی خوبم باردار میشم ولی اگه شوهرت بدونه مشکل باشه من دوتا رو راحت باردار شدم ولی برایه سومی فعلا گرفتارم فقطططط خیلی رو کیفیت تخمکت کار کن من با اینکه شوهرم ضعیفه ولی چون خودمو تقویت کردم شکر خدا جنینام خوب بود